Emne nr.: 347-TP-80
Emne nr.: 347-TP-80

En ferielejlighed er det perfekte valg, når ferien eller weekendturen står for døren. I fastlægger selv rammerne for dagens program, der kan indeholde alt fra hygge med en god bog til aktive timer i naturen.

Det er meget vigtigt, at den mængde af ferielejligheder, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde nøjagtig den ferielejlighed, der imødekommer dine krav. Hvad det angår, er du kommet til den helt rigtige portal, for Feline Holidays har til hver en tid det største samlede udvalg.

Når søgningen er overstået, og du har fundet netop den ferielejlighed, der matcher dine ønsker, står familien praktisk talt med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan slappe af og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt over nettet.

En ferielejlighed med luksuriøs indretning er det ultimative valg, når det gælder ferien i en ferielejlighed. Det er rendyrket luksus at have sin egen pool til rådighed døgnet rundt. Her kan I nyde ferien på egne præmisser og hygge jer i poolen, så længe det passer jer.

Lej din ferielejlighed til luksusferien nu og glæd dig til alle tiders ferie med familie eller venner. Ferielejlighederne med luksusindretning bliver hurtigt udlejet op til ferier og helligdage. Det er derfor vores anbefaling at booke i god tid. Dermed får I det største udvalg af luksushuse at vælge mellem.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Glæd jer til en afvekslende ferie i Silkeborg. Her venter jer milde temperaturer, et moderne bybillede og naturskuepladser. Børnefamilier kommer med garanti ikke til at kede sig.

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

Den ældste bygning i Silkeborg er Hovedgården Museum, der fortæller byens historie. Højdepunktet er Tollundmanden, et moselig fra det 3. århundrede f.Kr., der engang blev opdaget under en tørvegravning.

Konkurrer mod hinanden i et spil minigolf. Minigolfbanen i Indelukket har 18 huller, og ligger i de smukkeste omgivelser.

Besøg glaspusteriet Yerst Glas, og kig de talentfulde glaspustere over skulderen mens de arbejder.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af ferielejligheder til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferielejligheder, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker en ferielejlighed hos os.

Skulle du finde den ferielejlighed, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din ferielejlighed, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af ferielejligheder. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 53 sommerhuse