Emne nr.: 347-TP-80
Emne nr.: 347-TP-80

Skal I fejre en særlig begivenhed, eller må ferien bare gerne indeholde noget ekstra? Så lej en hytte med luksusindretning. Her får I jeres egen swimmingpool til afslapning og velvære eller svømning og sjove vandlege. Det er helt op til jer, hvad I får tiden til at gå med i den hytte med luksusindretning, I ender med at falde for.

Hytter med luksusindretning er en meget attraktiv ferieform. Af samme grund kan denne form for hytter hurtigt være udlejet op til ferier og helligdage. Vær derfor ude tidligst muligt med bookingen af jeres luksus hytte, så får I det største udvalg at vælge mellem - og I kan begynde at glæde jer til ferien sammen.

En hytte kan opfylde en række forskellige ønsker og behov. Her er plads til både afslapning som aktivferie. Nyd tiden sammen i den hytte, der er jeres klare favorit, og skab den ferie I drømmer om.

I din søgning efter en hytte har det afgørende betydning for dig, at du får så mange hytter som muligt at vælge mellem. På den måde forbedrer du nemlig dine muligheder for at finde det helt rigtige sted. Hvad antallet af hytter angår, er du i de bedste hænder her på hjemmesiden. Det skyldes at det altid er hos Feline Holidays, at du finder det største udvalg. Hver eneste dag, året rundt.

Når søgningen er slut, og du sidder tilbage med den hytte, der imødekommer jeres krav til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting på dette punkt: nemlig at få bookingen på plads. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Oplev Midtjylland! Silkeborg er det perfekte udgangspunkt for udflugter i det omkringliggende område. Hedeområder, moser og endeløse skovområder hilser på jer fra lang afstand.

Alle, der tilbringer deres ferie i Silkeborg, bør ikke gå glip af et besøg på Papirmuseet. Silkeborgs udvikling starter rigtigt, da papirfabrikken blev grundlagt, og gav arbejde til mange personer i området.

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

I sommermånederne er der flere musikalske aktiviteter i Silkeborg. I kan bl.a. opleve stemningsfulde Open Air-koncerter og musikfestivaler i hele byen.

På restauranterne i Silkeborg kan I smage lækre specialiteter. Tag jer tid til en kulinarisk ferieoplevelse.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for høj en pris for den hytte, du falder for. Det kommer du aldrig til hos Feline Holidays, for du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde den hytte, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er i tvivl om, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af hytter. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på +45 8724 2251.

Vælg mellem 52 sommerhuse