Emne nr.: 347-TP-80
Emne nr.: 347-TP-80

Du kan til hver en tid booke op til 5 uger direkte over nettet. Hvis du har behov for en længere periode eller for mere end ét sommerhus, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at udarbejde en personlig løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den opfylder netop dine behov.

Ring til os på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Har uheldet været ude?

Er du ramt af uheld i form af brand, vandskade, svampeangreb eller skadedyr, så du ikke kan bo i dit hus, mens skaderne bliver repareret? Arbejder du i et forsikringsselskab og har behov for at finde et sommerhus, hvor en skadesramt kunde kan bo i en længere periode? Vi har årelang erfaring i at løse denne type sager, hvor der er behov for genhusning i den periode, det vil tage at reparere skaderne.

Midlertidig indkvartering af medarbejdere for firmaer

Har din virksomhed fået en stor opgave i en anden del af landet end den, hvor I holder til? Og nu sidder du og skal finde et eller flere steder, hvor jeres medarbejdere kan opholde sig, mens arbejdet er i gang? Intet problem. Kontakt os på +45 8724 2251 eller info@feline.dk og få et uforpligtende tilbud på langtidsleje af et sommerhus - eller flere, hvis der skulle være behov for det. Vi har årelang erfaring med at løse denne type opgaver og har gennem mange år hjulpet mange firmaer med at indkvartere medarbejdere gennem længere perioder. Vi kan udforme et tilbud, der imødekommer netop dine krav, både når det drejer sig om det antal sommerhuse, du har brug for, og i forhold til hvor længe det bliver aktuelt.

Filmproduktioner

Har du fået til opgave at finde indkvartering til et stort hold af skuespillere og produktionsmedarbejdere i en bestemt del af Danmark gennem længere tid? Så har vi løsningen. Med et kæmpestort udvalg af sommerhuse i alle egne af Danmark og mange års erfaring med langtidsleje er vi den rette partner. Uanset hvor mange sommerhuse, du har brug for, og uanset hvor lang en periode, det drejer sig om, kan vi finde en løsning på det. Kontakt os nu på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så hjælper vi gerne med at lave et uforpligtende forslag til en løsning, der imødekommer dine behov.

Større renoverings- og ombygningsprojekter

Står du overfor en stor ombygning eller et renoveringsprojekt, der gør, at du i flere uger ikke kan opholde dig i dit hus? Uanset hvor i Danmark du bor, vil du til hver en tid kunne finde et sommerhus I nærheden af din bopæl. Det er muligt at leje et sommerhus i op til 5 uger online.

Hvis det ikke kan lade sig gøre at gøre dit projekt færdigt inden for 5 uger, er der ingen grund til at ligge søvnløs over det. Kontakt os og fortæl hvor lang en periode du har brug for, og i hvilken del af landet du har brug for et midlertidigt sted at opholde dig. Vi har et enormt udvalg af sommerhuse til udlejning over hele Danmark. Husk: Du kan altid booke op til 35 dage online. Hvis du har behov for mere end det, så kontakt os. Vi hjælper gerne med at lave en skræddersyet løsning på langtidsleje, der er tilpasset, så den imødekommer netop dine ønsker.

Er du ved at flytte og står mellem 2 boliger?

Har I solgt huset og går nu og venter på, at jeres nye hus bliver bygget færdigt? Er lejligheden opsagt før, det er muligt at I kan flytte ind i jeres nye bolig? Intet problem. Hvis du har behov for langtidsleje i til og med 5 uger, kan du straks booke din midlertidige indkvartering ved Silkeborg direkte her på Feline Holidays. Hvis du har brug for en periode på mere end 5 uger, udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud på en løsning, der matcher netop dine behov. Kontakt os nu og hør mere om mulighederne.

Skal du skilles og har pludseligt brug for et andet sted at bo?

Af og til kan et endegyldigt brud på et forhold komme så pludseligt, at den ene part nærmest fra det ene øjeblik til det andet befinder sig i en situation, hvor man ikke har noget sted at bo. Der kan derudover være tale om at et barn - eller flere børn - også skal flytte. Her er det vigtigt at tænke på, at børnene kan fortsætte i de vante rammer i daginstitution og skole. Kort sagt er der således behov for så hurtigt som muligt at finde et sommerhus, der ligger så tæt på, som muligt.

Her på Feline Holidays finder du et enormt udvalg af sommerhuse over alt i Danmark. Du kan når som helst leje dem i op til 5 uger direkte over nettet. Ofte er der imidlertid brug for længere tid til at finde et permanent nyt sted at bo. Og når der er børn med i billedet, ønsker man ofte så få adresseskift, som det nu er muligt. I den situation hjælper vi gerne med at undersøge mulighederne for at leje et sommerhus ved Silkeborg i mere end 5 uger. Du skal blot kontakte os, så vender vi hurtigst muligt tilbage. Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk.

Hjemflytning fra udlandet

Har I været udstationeret i udlandet og er netop flyttet tilbage til Danmark? Har I endnu ikke fundet det helt rigtige sted at bo, eller går I og venter på, at det bliver muligt for jer at flytte ind i den bolig, I drømmer om? I denne situation er langtidsleje af et sommerhus den oplagte løsning. Hvis du har behov for op til 5 uger, kan du blot booke det sommerhus, du foretrækker her på siden.

Hvis du har behov for en længere periode, kan det også lade sig gøre. Kontakt os nu, så laver vi gerne et forslag til en løsning, der er skræddersyet til præcis din situation.

Større skriftlige opgaver der kræver ro

Er du i gang med at skulle skrive speciale eller din afsluttende hovedopgave? Er du i gang med den afsluttende skriveproces i din ph.d. afhandling? Og synes du, at de vante omgivelser ikke giver mulighed for at få den ro, der kræves for, at man kan fordybe sig og arbejde effektivt? Så er et ophold på nogle uger i et sommerhus en oplagt løsning. Her er der ro til at koncentrere sig om arbejdet, og du får langt mere fra hånden. Du kan altid leje op til 5 uger online. Hvis du ønsker mere end det, er det også muligt. Kontakt os, så udformer vi en løsning, der passer lige netop til dig.

Tilflytning i forbindelse med arbejde eller uddannelse

Har du fået nyt arbejde, eller skal du begynde på en uddannelse i en anden egn af Danmark? Har du endnu ikke fundet et sted at bo, eller går du og venter på, at du kan overtage din fremtidige bolig? Så er langtidsleje af et sommerhus et rigtig godt bud på midlertidig indkvartering. Hvis det drejer sig om op til 5 uger, kan du nemt og enkelt booke dit sommerhus online. Hvis du har behov for mere end det, laver vi gerne et forslag til en løsning, der imødekommer netop dine krav. Kontakt os nu.

Længerevarende behandlingsforløb

Det sker, at et nærtstående familiemedlem bliver indlagt til en specialiseret behandling på et sygehus i en anden del af landet, end den hvor I bor. Når man gerne vil være i nærheden under behandlingsforløbet, er et sommerhus en god form for midlertidig indkvartering. Hvis du ønsker hjælp omkring bookingen, eller hvis du har behov for en periode på mere end 5 uger, så kontakt os endelig. Vi hjælper gerne.

Ring på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk - vi hjælper gerne.

Ferien er noget ganske særligt, og et sommerhus er den ideelle ramme om den. Skønne ferieoplevelser og masser af tid til hinanden er, hvad kan se frem til i det sommerhus, I bestemmer jer for.

Når du søger et sommerhus til familiens kommende ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du beslutter dig for, matcher så mange af jeres krav som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du begynder med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du altid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

At finde dit sommerhus er et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Bookingen skal nemlig være på plads, inden du med ro i sindet kan læne dig tilbage og begynde at glæde dig, til I skal af sted. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen online, så den del er overstået på et øjeblik.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Tiltalende temperaturer, en vidunderlig plantevækst og venlige mennesker - alt dette og meget mere er med til at gøre Silkeborg til en populær feriedestination for familier fra hele Europa.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

På Jysk Automobilmuseum kan I se en samling med 160 restaurerede veteranbiler og motorcykler fra forskellige epoker.

I Silkeborgs kunstmuseum er der udstillet 5.000 velkendte kunstværker af internationale kunstnere. Det er bestemt værd at besøge - også med børn!

Torvet med det gamle rådhus ligger i byens centrum, ikke langt fra bykirken, fra hvis tårn der en fantastisk udsigt over byen.

Gå en tur langs søerne eller tag ud at fiske. Det skovrige rekreative område ligger ved Silkeborgs porte, og er det perfekte sted til ren afslapning.

Et besøg i "landet af labyrinter" er både sjovt og spændende. Labyrinthia er attraktionen for børn i Silkeborg. Du bliver forhåbentlig ikke væk!

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vi er her for dig og er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, forsøger vi gerne at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 77 sommerhuse