Emne nr.: 347-TP-99
Emne nr.: 347-TP-99

Book ferien nu og find netop den feriebolig, der opfylder feriedrømmene. Så kan ferien godt begynde. Når I har lejet en feriebolig, kan I alle se frem til nogle skønne dage i omgivelser væk fra hverdagen derhjemme.

Jo flere ferieboliger du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde nøjagtig den feriebolig, der opfylder dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

Når søgningen er ovre, og du har fundet netop den feriebolig, der matcher dine ønsker, står I næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage, og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den klares nemt og enkelt over nettet.

Det skal helt klart være muligt at tage hunden med i den feriebolig, der skal udgøre udgangspunktet for jeres næste ferie. I vil alle have godt af et velfortjent afbræk fra jeres hektiske hverdag. Glæd jer til nogle afslappende dage med frisk luft, masser af plads omkring jer og rige muligheder for udflugter og oplevelser i lokalområdet.

Din søgning efter ”ferie med hund silkeborg” har taget et stort skridt nærmere mod at blive til virkelighed. Her på siden finder du nemlig det største udvalg af ferieboliger, hvor kæledyr gerne må komme med. Hver eneste dag, året rundt. Glæd jer til en uforglemmelig ferie i jeres udvalgte feriebolig.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Silkeborg ligger i Midtjylland, og er omgivet af skov og vand. Der ligger mange søer i nærheden af hinanden og giver mulighed for at feriedagene kan holdes tæt på naturen. Glæd jer til en ferie i Silkeborg.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Området ved Silkeborgsøerne inviterer jer til adskillige "badeudflugter". Vandet er forfriskende og tilbyder en masse sportsaktiviteter som stand-up padling eller kanosejlads.

Besøg Aarhus' frilandsmuseum og fordyb jer i vores liv for hundrede af år siden. Hvordan levede man før i tiden?

Indelukket er et af Silkeborgs mest populære udflugtsmål. Park- og skovanlægget har både en lystbådehavn, et friluftsteater og træskulpturer af skovens dyr. Anlægget er bestemt et besøg værd.

I Silkeborg er I altid tæt på naturen. Hvad med en rotur med hele familien?

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er hundrede procent tryg ved at booke din feriebolig hos os, og at du betaler den laveste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle vores ferieboliger. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du booker din feriebolig hos os.

Prisgarantien betyder kort og godt, at såfremt du finder den feriebolig, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du har særlige ønsker til din feriebolig.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 76 sommerhuse