Emne nr.: 090-08638
Emne nr.: 090-08638

Et sommerhus er det oplagte valg, når tiden igen er kommet til at samle familie eller venner. Om det blot er for et par dage eller en længere periode, er et sommerhus et hyggeligt sted at samles og skabe nye minder.

Jo flere sommerhuse du får mulighed for at vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop det sommerhus, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det største udvalg af sommerhuse, og derfor vil du altid have de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er overstået, og du har udvalgt dit sommerhus, mangler du kun at få overstået bookingen. Den del klares nemt og enkelt over nettet, så det tager ikke mange øjeblikke at få bookingen på plads.

Stevns er et dejligt sted, og det bliver på ingen måde ringere af, at du får dit sommerhus til en lav pris. Her på hjemmesiden får du de bedste chancer for at finde et sommerhus til en billig pris; det er nemlig os, der giver dig det største udvalg at vælge mellem.

Besparelsen på jeres sommerhus kan så bruges til endnu flere af de oplevelser, som Stevns byder på.

Du vil altid få flest billige sommerhuse at vælge mellem, når den ønskede ankomstdato ligger uden for sommermånederne og skolernes øvrige ferier.

Du kan have held til at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men der er langt imellem dem.

Desuden har den type sommerhuse, der ligger i det ferieområde du har valgt, betydning for priserne. Hvis det f.eks. drejer sig om et område, hvor der findes mange poolhuse, vil det hæve den gennemsnitlige lejepris - hvilket betyder, at der ikke vil være så mange sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere sommerhuse.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Syd for Køge ligger ferieområdet Stevns, der er omgivet af strande, idylliske skove og maleriske dale.

En ferie i Stevns er også ideel til lystfiskeri. Afhængigt af dine egne præferencer er det både muligt at fiske i havet, slå dig ned ved kysten eller ved Tryggevælde Å.

Ikke langt fra Stevns finder I et næsten magisk stykke jord i Gjorslev Bøgeskov. I den smukke bøgeskov kan I, udover de vidunderligt knudret bøgetræer, også finde 55 stendysser.

Und jer selv at tage på vandretur til Holtug Kridtbrud, hvor I kan opdage sjældne planter og så er her også en bemærkelsesværdig udsigt over havet.

Stevns Klint er præget af ferieområdets kystlandskab. Den 40 m høje kridtklint er ikke kun et populært fotomotiv, men tilbyder også en helt unik udsigt.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af sommerhuse til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige sommerhuse, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker et sommerhus gennem os.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for hjælp eller spørgsmål vedrørende et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det gælder naturligvis også, hvis du skulle have særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 12 sommerhuse