Emne nr.: 090-67072
Emne nr.: 090-67072

Her på Feline Holidays kan du når som helst få overblikket over det største udvalg af de billige sommerhuse, der er tilgængelige i øjeblikket.

Når du lejer et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge, kan I alle glæde jer til at få endnu bedre råd til de oplevelser, som Silkeborg byder på. I kan selvsagt også vælge at forkæle jer selv med ekstra god forplejning på ferien.

Mængden af sommerhuse, der koster maks. 3.000 kroner for en uge, er størst uden for skolernes ferie. Derfor vil du altid få flest sommerhuse at vælge mellem, hvis din ankomstdato ikke ligger i juni, juli eller august.

Du kan være heldig at finde et sommerhus til maks. 3.000 kroner for en uge i sommerferien, men der er langt imellem dem.

I nogle områder findes der en temmelig høj andel af poolhuse og/eller store sommerhuse med for eksempel eget aktivitetsrum. Disse sommerhuse hører til i den dyre ende, og derfor vil der i reglen kun være et mindre antal billige sommerhuse til maks. 3.000 kroner for en uge at vælge mellem.

Hvis du skulle komme i sådan en situation, hvor du egentlig gerne ville have mulighed for at vælge mellem flere billige sommerhuse, anbefaler vi, at du udvider din søgning til et bredere geografisk område.

Lad valget falde på et sommerhus, når det er tid til at booke weekendturen eller ferien. Her har I alle muligheder for at hygge jer i hyggelige omgivelser og komme væk fra hverdagen. Et sommerhus er det optimale valg, når der skal ske noget nyt.

Når du søger et sommerhus til familiens forestående ferie, er det vigtigt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du når som helst det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

Når du har fundet dit sommerhus, er du kommet et stort skridt tættere på en skøn ferie, men du er ikke i mål endnu. Bookingen skal overstås, inden det hele er på plads. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager kun et øjeblik at få det klaret.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Silkeborg er en populær feriedestination, der er kendt for sine søer og floder. Den moderne by blev opført langs Langsø - den længste flod i Danmark.

Planlæg en vandretur gennem fuglereservatet ved Bølling Sø. Her kan I se utallige fuglearter som falk, høg og mange andre.

Glæd jer til en afvekslende dag i oplevelsesparken AQUA. Akvariet huser forskellige ferskvandsfisk. Der er også forskellige terrarier og en stor legeplads til børnene.

På Museum Jorn kan I lære alt om den berømte danske keramikkunstner Asger Jorn. Her er nogle af hans værker udstillet.

Konkurrer mod hinanden i et spil minigolf. Minigolfbanen i Indelukket har 18 huller, og ligger i de smukkeste omgivelser.

I dag tager I på en cykeltur ud af byen. Destinationen er Bølling Sø, Danmarks højst beliggende sø, 10 km væk. Husk badetøjet!

Tag på riverrafting med kano i Silkeborg. Det er virkelig sjovt!

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid booker dit sommerhus til markedets laveste pris hos Feline Holidays. Som kunde her på domænet kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har brug for hjælp eller du har spørgsmål i forbindelse med leje af et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med udlejning af sommerhuse og vil naturligvis også gerne hjælpe dig.

Giv os et kald på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 62 sommerhuse