Emne nr.: 090-67072
Emne nr.: 090-67072

Ferien er noget særligt, og en feriebolig er den perfekte ramme om den. Dejlige ferieoplevelser og alverdens tid til hinanden er, hvad I kan glæde jer til i den feriebolig, I beslutter jer for.

Jo flere ferieboliger du kan vælge mellem, jo nemmere bliver det for dig at finde netop den feriebolig, der imødekommer dine krav til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder altid det mest omfattende udvalg af ferieboliger, og derfor vil du altid få det bedste overblik hos os.

At finde din feriebolig er første skridt mod en vellykket ferie. Det næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at udskyde beslutningen, for andre end du kan være ved at søge efter samme feriebolig som dig. Derfor: Få gennemført bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit over nettet - og herefter kan I alle glæde jer, til ferien starter.

Ingen andre steder er der så stor en mængde af ferieboliger til maks. 3.000 kroner for en hel uge samlet på ét sted. Derfor er din søgning efter ”billig ferie i silkeborg” lige kommet et stort skridt videre. Vælg den feriebolig du foretrækker; det er nemt og ligetil både at finde og booke en feriebolig.

En feriebolig, som du beslutter at leje til maks. 3.000 kroner, betyder, at der bliver frigjort penge, som kan bruges til flere ferieoplevelser og på at forkæle jer selv lidt ekstra.

Den mængde billige ferieboliger, du har at vælge imellem, svinger en hel del i løbet af året. Der er færrest om sommeren og i skolernes øvrige ferieperioder; og der er flest uden for disse perioder. Ankomstdatoen har således afgørende betydning for, hvor mange ferieboliger du kan vælge mellem.

Hvis du har mulighed for at tage af sted på en anden tid af året, vil du sædvanligvis kunne vælge mellem et bredt udvalg af ferieboliger, som ikke koster mere end 3.000 kroner for en hel uge.

Antallet af billige ferieboliger kan variere temmelig meget fra det ene ferieområde til det andet. Det, der især kan spille ind, er, at antallet af luksus ferieboliger med egen poolafdeling kan være relativt højt i ét område og tilsvarende lavt i et andet. I området med mange luksushuse vil de gennemsnitlige priser altid være højere, så her vil der typisk findes et lavt antal ferieboliger, som kan lejes for maks. 3.000 kroner for en uge.

Her vil det øge antallet at udvide din søgning til et større område, sådan at der medtages flere ferieboliger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Silkeborg er den perfekte feriedestination, da byen er omgivet af floder, søer og skove, som sørger for ro og afslapning. Hvis I trænger til lidt variation, ligger den pulserende metropol Aarhus kun 40 km væk. Bedre bliver familieferien ikke!

Jysk Park er det lokale fodboldhold Silkeborg IF's stadion. Kampene er spændende og begivenhedsrige. Se en fodboldkamp på stadionet!

Lunden er et af de største og smukkeste parkanlæg i Silkeborg. Her foregår der altid noget: legende børn, joggere, cyklister, musikere og dem der søger fred og ro - det er altså en park for alle.

Området ved Silkeborgsøerne inviterer jer til adskillige "badeudflugter". Vandet er forfriskende og tilbyder en masse sportsaktiviteter som stand-up padling eller kanosejlads.

Tag på vandretur! Silkeborgs skove er blandt de største skovområder i Danmark.

Fordyb dig i den fascinerende verden af fugle og besøg Silkeborg Rovfugle Show.

På Museum Jorn kan I lære alt om den berømte danske keramikkunstner Asger Jorn. Her er nogle af hans værker udstillet.

Prisgaranti

Du kan være sikker på, at du til hver en tid lejer din feriebolig til den billigste pris hos Feline Holidays. Som kunde hos Feline Holidays kommer du nemlig automatisk ind under vores prisgaranti.

Prisgarantien betyder simpelthen, at hvis du finder den feriebolig, du har lejet, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og udbetaler prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål vedrørende en feriebolig, er du velkommen til at kontakte os. Det gælder selvfølgelig også, hvis du har specielle ønsker til din feriebolig.

Vi har årelang erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 62 sommerhuse