Oversigt

Beskrivelse

VIGTIG: Alle badefaciliteter er åbne og opvarmede fra påsken til og med efterårsferien.

Om Hejlsminde Feriecenter
Allerede når du ankommer til Hejlsminde Badehotel, fornemmer du den helt specielle atmosfære, som får dig til at føle dig hjemme. De hyggelige, lyse og stemningsfulde omgivelser byder dig straks velkommen, og feriestemningen melder sig hurtigt. Hejlsminde Badehotel har 24, individuelt indrettede, lejligheder - alle med havudsigt.

Beliggenheden er unik. Midt i naturen lige ud til Lillebælt og Hejlsminde Fjord. Der er mulighed for at bade eller fiske fra hotellets egen badebro, eller også kan man bare nyde den friske luft og den smukke udsigt under en spadseretur. Det Sydfynske øhav lokker i horisonten, for den er en del af den formidable udsigt fra Hejlsminde Badehotel.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Badeland* · Børnebassin* · Babybassin* · Spa* · Sauna · Fællesrum · Legerum · Spillerum · Bordtennis · Billard · Møntvaskeri · Gratis internet i alle ferieboliger

*VIGTIG: Alle badefaciliteter er åbne og opvarmede fra påsken til og med efterårsferien.

Udendørs
Legeplads· Minigolf (ældre dato)

 

Hvad skal jeg opleve i og omkring Hejlsminde?
Hejlsminde Feriecenter ligger ved Hejlsminde og Lillebælt mellem Kolding og Haderslev - 10 meter fra stranden. I området kan du blandt andet opleve:

 • Kolding, der byder på oplevelser som Koldinghus, hyggelige gader, shopping og velsmagende spisesteder.
 • Christiansfeld hjemsted for julens honningkager. Byen er dog en skøn destination året rundt - slentre rundt i de hyggelige gader. 2015 blev Christiansfeld optaget på UNESCOs liste over Verdensarv.
 • LEGOLAND ved Billund, hvor der venter forlystelser for hele familien - store som små


Området omkring Hejlsminde Feriecenter Christiansfeldt
De unikke håndværk lever endnu og sikrer, at Christiansfeld er kendt over det ganske land - vi behøver vel bare sige: Honningkager, kakkelovne og spegepølser. Christiansfeld er speciel ved at være planlagt og bygget efter samme mønster som den første Brødremenighedsby Herrnhut i Tyskland. Den er altså ikke opstået gradvist som så mange andre småbyer i Danmark. Størstedelen af den oprindelige by blev bygget fra 1773 til 1812, og den gamle bydel er i dag et levende kulturminde midt i byens hjerte - og en del af byens og borgernes hverdag. Christiansfeld er med på den danske tentativliste til optagelse på UNESCOs World Heritage List - det siger en hel del om, hvor speciel og forunderlig denne by er.

Kolding
I Kolding og omegn finder I en mangfoldighed af oplevelser - uanset om I er til ferie i børnehøjde, aktiv ferie, kunst- og kulturbegejstret eller deltager i en konference i området. Kunstmuseet Trapholt, kongeborgen Koldinghus, Christiansfeld og Skamlingsbanken er veletablerede attraktioner, som hvert år besøges af et væld af gæster. Men der er mange andre gode grunde til at besøge Kolding.


Koldinghus
Grænseborg - Kongeslot - Ruin og Museum. Grundlagt i midten af 1200-årene som borg, ombygget i 1400- og 1500 årene til kongebolig, brændt 1808 ved spanske soldaters uforsigtighed med ild. Moderne enestående restaurering, der blev tildelt Europa Nostra-Prisen 1993. Kulturhistorisk museum med dansk kunst og kunstindustri siden renæssancen. Danmarks største udstilling af dansk sølv. Internationale særudstillinger. Åbent hele året.
 

Faciliteter

 • Afstande

  Banegård
  20 km
  Busstop
  10 m
  Golfbane
  17 km
  Hav/fjord
  10 m
  Indkøb
  50 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  90
  LEGOLAND
  90 km
  Restaurant
  8 km
  By
  8 km
  Lufthavn
  90 km
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Børnebassin
  Ja
  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Husdyr tilladt
  Ingen
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Café
  Ja
  Møntvaskeri
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Nej
  Badeland
  Ja