Oversigt

Billeder

Beskrivelse

Om Løkken Feriecenter
Feriecentret ligger i Løkken, der er kendt for at have en af Europas bedste badestrande, hyggelig atmosfære og masser af liv året rundt. Med 750 meter til kilometervis af badestrand, klitter og rent badevand og med Løkken Golfbane som nabo er der rig mulighed for aktiviteter i naturen. Der er tre hustyper, som alle er udført i de bedste materialer med lige det ekstra, der gør dem til noget særligt. Alt det, man har brug for i et feriehus, følger naturligvis med. Der er gratis internet i alle feriehuse. Medbring selv netværkskabel.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.


Faciliteter
Indendørs

Gratis adgang til Løkken Svømmehal (begrænsede åbningstider) · Gratis internet i alle ferieboliger

Udendørs
Legeplads · Petanque

 

Hvad skal jeg opleve i og omkring Løkken?

Løkken Feriecenter ligger 750 meter fra Løkken By og Løkken Strand. Når du holder ferie i Løkken, skal du opleve:

 • Den kendte brede sandstrand ud til Jammerbugten
 • Løkken By, der byder på skønne butikker, spisesteder og Action House Løkken. Her kan du få adgang til de forskellige faciliteter som gokart, bowling osv.
 • Rubjerg Knude Fyr, der ved at falde i vandet. Fyret blev flyttet til stor mediebevågenhed i 2019.
 • Fårup Sommerland, som du finder mellem Løkken og Blokhus.
 • Aalborg - hovedbyen i Nordjylland. Her kan du slentre langs byens moderne havnefront, shoppe i gågader, besøge Aalborg Zoo, Kunsten, Aalborg Tårnet eller et af byens museer.
 • Skagen - du kan nemt køre på dagstur til Danmarks nordligste punkt.
 • Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Her kan du blandt andet komme tættere på den mystiske klumpfisk og andre havdyr.


Om området

Løkken Golfklub.
Som en af de nærmeste naboer findes Løkken Golfklub - 18 huls banen, beliggende i et fladt naturskønt område. Naturlige vandhazarder, beplantninger og skov giver udfordringer til golfspillere på alle niveauer. I vores hyggelige klubhus, med gode omklædnings- og badefaciliteter, kan du nyde en forfriskning i opholdsstuen eller på terrassen.

 

Løkken museum
Bymuseum med vægten lagt på handel, historie, håndværk og turisme. Museet er indrettet i et skudeskipperhus fra 1860.
Børn op til 15 år har gratis entré

 

Action House Funcenter
Sjov for hele familien! Action House byder blandt andet på en af Danmarks største gokart baner, bowling, lasergame, paintball, spillehal, legeland og internetcafe. Desuden byder Action House også på restaurant/cafe, bar og diskotek New York med stort koncert program.

 

Family Farm Fun Park
Family Farm Fun Park er et besøgslandbrug og fungerer som en spændende oplevelsespark med dyr. Family Farm Fun Park kan danne den perfekte ramme for en familieudflugt med tamme og børnevenlige dyr, som gerne vil fodres, klappes, kæles for og leges med. Selvom dyrene er parkens største attraktion, er der også et legeland og flere udendørs og indendørs legepladser med masser af aktivitets muligheder for både børn og voksne samt gode forhold til spisning, hygge og afslapning.

 

Børglum Kloster
Besøg Børglum Kloster og få et indblik i klosterets spændende historie, der går helt tilbage til det 12. århundrede. Klosteret har løbende nye udstillinger.

 

Løkken fodboldgolf og fiskepark
I naturskønne områder finder du løkken fiskepark og fodboldgolf. Her er der mulighed for mange timers sjov for alle i alle aldre. Desuden findes en overdækket terrasse, toiletter og kiosk.

 

VestEvent
Her er der mulighed for oplevelser i naturen. Der tilbydes blandt andet atv ture, rapelling/klatring, dykning, surfing og meget andet. Besøg hjemmeside for yderligere informationer.

 

Bolcheriet - Løkken
Midt på torvet i Løkken finder du Bolcheriet. Her er der mulighed for at opleve hvordan et bolche bliver kreeret fra start til slut. Hos Bolcheriet kan bolcheproduktionen opleves på tæt hold, mens der i den hyggelige butik kan købes bolcher i mere end 35 varianter, samt andre gode sager. For yderligere information besøg deres hjemmeside.

Faciliteter

 • Afstande

  • Golfbane
   2 km
  • Hav/fjord
   750 m
  • Restaurant
   3,5 km
 • Børneaktiviteter

  • Legeplads
 • Generelt

  • Byggeår
   2007
  • Parkeringsmuligheder
 • Velvære