Oversigt

Beskrivelse

Bork Havn Feriecenter
Hyggelige ferieboliger i 2 etager med egen terrasse. Bordtennis, billard, spabad og tyrkisk bad er nogle af de faciliteter vi kan tilbyde. Feriecentret er omgivet af et område, hvor der er masser at se og opleve for alle.

På Feriecenter Bork Havn sættes alle sejl til. I bor i hyggelige rækkehuse med egen terrasse og kan frit benytte det lille badeland med spa og tyrkisk bad. Her er aktiviteter for enhver smag. I kan bade, surfe, fiske, gå 1000 år tilbage i tiden og opleve stemningen i Bork Vikingehavn. Eller I kan opleve natur- og dyrelivet i dette område, som også byder på nogle fantastisk spændende fuglereservater, Tipperne og Skjern Enge, der er en del af et af Nordeuropas største naturgenopretningsprojekter. I kan også slappe af med en is ved den hyggelige havn, nyde solen på den børnevenlige sandstrand eller tage på udflugt til Vesterhavet, til Løveparken i Givskud eller til LEGOLAND® – kort sagt nyde dagene i fulde drag sammen med familien.

Bemærk! - Da alle husene har individuelle ejere, kan indretning og udstyr variere fra hus til hus. De viste billeder afspejler ikke alle husenes indretning og udsmykning.

Faciliteter
Indendørs

Badeland (Lukket hvert år i uge 47, 48 og 49)
Aktivitetsrum
Bordtennis
Bordfodbold
Poolbord
Spillemaskiner
Møntvaskeri
Gratis internet i alle ferieboliger


Udendørs

Hoppepude
Trampolin
Beachvolleybane
Legeplads
Petanquebane
Tennisbane
Bordtennis

Visse faciliteter er mod betaling

Området omkring Bork Havn
Bork havn ligger helt rigtigt hvis man ønsker en alsidig og inspirerende ferieoplevelse. På den ene side ligger havnen ud til Ringkøbing Fjord, hvor der er en børnevenlig sandstrand, samt suveræne forhold for wind-surfere. På den anden side er Vesterhavet og en lang række af Jyllands attraktioner inden for rækkevidde. Et perfekt valg, når ferien skal rumme tilbud til alle.

Ringkøbing Fjord var oprindeligt en bugt, men vejr og vind skabte Holmsland Klit, så fjorden blev en sø. Det giver fine forudsætninger for et fantastisk fugleliv ved Tipperne, som er et fredet reservat for vade- , svømme- og ynglefugle. Skal det være mere dramatisk? Besøg Bork Vikingehavn, sejl i vikingeskibe og oplev hvordan vikingernes dagligdag formede sig. I Bork Havn mødes nutid og fortid.

Feriecentret ligger placeret med kort afstand til Esbjerg, der er en god handleby. Her findes alle de indkøbsmuligheder, man kan ønske sig samt et hyggeligt miljø. Byen omfattede omkring 1868 kun to gårde med i alt 13 beboere. Havnen blev taget i brug 1874, og byen blev købstad i 1899. Vækst af havn og by skete i næsten hektisk tempo, og Esbjerg har forlængst markeret sig som landets femtestørste by. Foruden eksport- og importhavnen med dens omfattende container-trafik er der en stor fiskerihavn.

Og bliver I inspireret af det, kan I selv prøve lykken med fiskeri til havs. Har I heldet med jer, er der fiskerenseplads med fryser i feriecentret. Hvert år i uge 31 er der havnefest i Bork, så skulle I have lyst til at opleve lidt lokal kultur, så tag en tur forbi.

Top-attraktioner i området
- Legoland
- Givskud Zoo
- Jyllands Park Zoo
- Fiskeri- og søfartsmuseet
- Fun og Action
- Fun Bike Tours
- Ringkøbing Museum
- Esbjerg Museum
- Blåvand Badeland
- Blåvand Zoo

Faciliteter

 • Afstande

  Golfbane
  17 km
  Hav/fjord
  200 m
  Indkøb
  200 m
  Køretid LEGOLAND (min.)
  60
  LEGOLAND
  67 km
  Restaurant
  200 m
  By
  10 km
 • Aktiviteter

  Beachvolley
  Ja
  Grillplads
  Ja
  Petanque/boule
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Aktivitetsrum/legerum
  Ja
  Hoppepude
  Ja
  Legeplads
  Ja
  Trampolin
  Ja
 • Generelt

  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Møntvaskeri
  Ja
  Røgfrit hotel
  Ja
 • Velvære

  Dampbad
  Ja
  Sauna
  Ja
  Solarium
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Nej
  Badeland
  Ja