Oversigt

Beskrivelse

Feriecenter med hygge og sjov for hele familien

Landal Grønhøj Strand ligger blot 400 meter fra Vesterhavet i det skønne Nordjylland. I får jeres helt egen hyggelige og velindrettede feriebolig, et rækkehus på 100 m2, hvor I kan være op til 8 personer. Glæd jer til en ferie med inden- og udendørs pool og masser af aktiviteter.

 

Udendørs pool og indendørs svømmehal

Om du er stor eller lille, ung eller gammel, vil du elske at holde ferie hos os. Med både en udendørs pool og en indendørs svømmehal har vi noget for både vandhunde og livsnydere. Legebørn i alle aldre kan glæde sig til vandrutsjebanen, og efter en rigtig svømmetur, kan I snuppe en tur i boblebadet og saunaen og en lur på solterrassen. Selvfølgelig har vi også soppebassin til familiens yngste, og alle vores bassiner har naturligvis den helt rigtige temperatur.

 

Aktiviteter inde og ude

Den helt store udfordring hos os er, at det kan være svært at nå alt det, man gerne vil prøve. Mange af vores aktiviteter lægger op til en familiedyst. Det kan være på minigolfbanen, ved bordtennisbordet, eller på de mange forskellige boldbaner – det er helt op til jer. Børnene kan få mange timer til at gå på vores udendørs legeplads, hvor der bl.a. er klatretårn og rutsjebaner, eller i det indendørs legerum, hvor de helt små har deres egen afdeling. Mulighederne er utallige, så glæd jer til mange sjove timer med familien.

 

Mad og drikke

Selv om ferieboligerne alle har et fuldt udstyret køkken, er det rart ikke selv at skulle stå for alle måltiderne i ferien. I vores hyggelige Café Oldschool serveres lækre måltider, hvor også børnene får deres livretter. I ferieparkens minimarked findes et stort udvalg af dagligvarer, frisk frugt og grønt, drikkevarer, frisk morgenbrød fra den lokale bager og meget mere.

 

Oplevelser i nærheden

Landal Grønhøj Strand ligger lige midt i ferieparadiset ved brede sandstrande, vand og tæt på masser af skønne oplevelser. Ta’ cyklen eller gå langs stranden til de hyggelige feriebyer Løkken og Blokhus. Lidt længere væk ligger Lønstrup og Skagen, som begge også er virkelig dejlige steder. Der er kun 12 km til Danmarks største forlystelsespark Fårup Sommerland og 44 km til Nordsøen Oceanarium i Hirtshals. Besøg også de imponerende ørne og andre rovfugle i Ørnereservatet ved Tversted.

Faciliteter

 • Aktiviteter

  Badminton inde
  Ja
  Sportshal/multihal
  Ja
  Beachvolley
  Ja
  Tennisbane ude
  Ja
 • Generelt

  Husdyr tilladt
  Og
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Og
  Gratis parkering
  Ja
 • Indretning

  Møntvaskeri
  Ja
  Restaurant
  Ja
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja
  Linned og håndklæder
  Ja
 • Velvære

  Sauna
  Ja
  Spabad
  Ja
  Swimmingpool inde
  Ja
  Swimmingpool ude
  Ja