Oversigt

Beskrivelse

VELKOMMEN TIL LALANDIA I SØNDERVIG
Lalandia i Søndervig ligger smukt placeret ved den populære badeby Søndervig på den danske vestkyst med det vidunderlige Vesterhav som nabo. Feriecentret byder på masser af sjove familieaktiviteter, skønne spisesteder og hyggelige butikker. Nyd tropevarmen i Aquadome og oplev vandsjov i verdensklasse.

SKØNNE SOMMERHUSE I SØNDERVIG
Feriehusene ved Lalandia ligger en kort gåtur fra den hyggelige bade- og shoppingby Søndervig. Besøg de charmerende butikker, smag de lokale specialiteter og giv jer tid til at blive overrasket. Den stemningsfulde badeby har meget at byde på.

SJOVE BADEDAGE I AQUADOME™
Vandsjov og oplevelser i verdensklasse venter i vores tropiske badeland Aquadome. Mærk suset i de sjove vandrutsjebaner, leg løs på de store vandlegepladser eller lav fede tricks på surfbrættet i Surf Rider. Vandlandet byder også på indendørs- og udendørsområder med afslapning for både børn og voksne.

BUTIKKER
I vores Minimarket og Bakery finder I et stort udvalg af friskbagt brød, alt til hyggen i feriehuset og det mest fornødne til ferien. I Aquadome Shop finder I det nyeste indenfor badetøj og badeudstyr – samt et stort udvalg af lækkert tøj til børnene. Kig forbi, og gør et godt køb.

AKTIVITETER FOR HELE FAMILIEN
I Lalandia i Søndervig finder I mange sjove aktiviteter for hele familien. Dyst mod hinanden i shuffleboard, hop løs i High Jump-trampolinerne, prøv et hav af spil i Little Vegas eller lad børnene boltre sig i det store Monky Tonky land. Kom ind i feriecentret, og nyd timevis af sjov og hygge.

MONKY TONKY LAND
Ta’ på legeeventyr i Monky Tonky Land – vores store indendørs legeland med sjov nok til timevis af leg for børn i alderen 0-12 år. Spil løs på boldbanerne, hyg jer med sjove aktiviteter i de kreative værksteder eller byg med de store Mega Bricks-klodser.

PADELTENNIS
Vores to padel-doublebaner er et hyggeligt samlingspunkt for både nye og øvede padelspillere. Skal der sved på panden og store smil på læberne, så kom forbi til en omgang af det populære padeltennis. Vi har både bats og bolde, som følger med, når I lejer en bane.

VESTERHAVET – VORES NÆRMESTE NABO
Lalandia i Søndervig ligger midt på den danske vestkyst med det buldrende og vidunderlige Vesterhav med kilometerlange sandstrande som nærmeste nabo. Om sommeren kan I bygge sandslotte og finde strandskaller, mens vinterens Vesterhav farver kinderne røde og leger med frisuren. Uanset årstiden er Vesterhavet et besøg værd for hele familien.

Parkering ved Lalandia-centret:
Der er 1 times gratis parkering ved Lalandia-centret. Det er muligt at købe en engangsbillet eller et årskort, som koster
gælder i 12 måneder. Årskortet kan købes i servicecentret. 

Faciliteter

  • Afstande

    • Hav/fjord
      300 m
  • Børneaktiviteter

    • Børnebassin
  • Velvære

    • Sauna
    • Swimmingpool inde
    • Badeland