Oversigt

Beskrivelse

Kolding Hotel Apartments
Kolding Hotel Apartments er et spændende lejlighedshotel, beliggende i en af Danmark mest dynamiske byer. Når turen går til Kolding Hotel Apartments kan du vælge imellem en række dejlige hotellejligheder, hvoraf mange er opført i afvekslende former som for eksempel cirkler og trekanter. Kolding Hotel Apartments er opført ned til den maleriske sø, der findes ved slottet Koldinghus. Samtidig bringer et ophold på Kolding Hotel Apartments dig tæt på den moderne by, der findes omkring Kolding Hotel Apartments.

 

Faciliteter
Under dit ophold på Kolding Hotel Apartments kan du købe rabatteret adgang til badelandet Slotssøbadet, hvor du kan glæde dig til mange herlige timer i familiens selskab. Fra Kolding Hotel Apartments er der ikke mere end 100 meter til dette pragtfulde badeland.
Kr. 55,- voksen / dag
Kr. 35,- barn / dag

 

Derudover giver Kolding Hotel Apartments nem adgang til den store Legepark i Kolding, som familiens yngste medlemmer vil elske at besøge. Attraktioner som LEGOLAND ®, Løveparken Givskud Zoo og Orion Planetarium er desuden inden for rækkevidde, når du vælger Kolding Hotel Apartments.

 

Feriehuse/ferielejligheder
Kolding Hotel Apartments er 73 arkitekttegnede hotellejligheder beliggende i Koldings absolutte centrum; med Koldinghus og Slotssøens bred på den ene hånd – og byens hyggelige latinerkvartér på den anden. Vi skaber de bedste rammer for alle – uanset om du foretrækker at bo til søen, gården eller gaden.

 

Glæd dig til…
Kolding Hotel Apartments er et fantastisk feriested, der kombinerer en smuk beliggenhed med nem adgang til både Kolding by, Kolding Storcenter og det særdeles attraktive badeland Slotssøbadet. Denne kombination gør Kolding Hotel Apartments til et oplagt valg, både for børnefamilier og for par, der trænger til at slippe væk fra en travl hverdag. Det er op til dig hvilket indhold din ferie på Kolding Hotel Apartments skal have, men under alle omstændigheder er der lagt til et dejligt ophold på Kolding Hotel Apartments.

 

BEMÆRK: Kolding Hotel Apartments er helt røgfri.
BEMÆRK: Alle billeder er modelfotos

 

Parkeringspriser:
1 dag: kr. 45,-
2-3 dage: kr. 90,-
4 dage: kr. 135,-
5-7 dage: kr. 190,-

Faciliteter

 • Indretning

  Røgfrit hotel
  Ja
 • Afstande

  LEGOLAND
  38 km
  Banegård
  500 m
  Busstop
  50 m
  By
  0 km
  Golfbane
  1 km
  Hav/fjord
  1 km
  Indkøb
  0 km
  Køretid LEGOLAND (min.)
  40
  Lufthavn
  38 km
  Lystfiskeri
  5 km
  Restaurant
  0 km
 • Aktiviteter

  Grillplads
  Ja
 • Børneaktiviteter

  Legeplads
  Ja
 • Generelt

  Allergivenligt
  Ja
  Byggeår
  1994
  Husdyr tilladt
  Ja
  Parkeringsmuligheder
  Ja
  Reception
  Ja
  Renoveret
  2005
 • Indretning

  Elevator
  Ja
  Restaurant
  Ja
  Tøjvask/rens
  Ja
 • Kapacitet

  Antal lejligheder
  73
 • Udstyr

  Gratis WIFI
  Ja