Udlejning af lokaler til fest i Odense på to stilfulde landsteder få km fra centrum - op til 120 gæster kan samles.
udlejning af lokaler til fest i odense_brydeland_hovedbygning_084-M66723
Kun få kilometer fra Odenses bymidte finder du tre attraktive landsteder, der alle tilbyder stilfulde lokaler til fest. Billedet viser Brydelands charmerende hovedbygning i bindingsværk. Emne nr. 084-M66723

Udlejning af lokaler til fest i Odense

Vælg mellem tre landsteder tæt ved Odense C, der alle byder på rigtig fine lokaler til en fest. Du kan invitere op til 60, 70 eller 120 gæster, alt efter hvilket af stederne du beslutter dig for.

Når rammerne omkring din fest skal være noget, der ligger i en klasse for sig selv, er disse to stilfulde og skønt beliggende landsteder slet ikke til at komme uden om.

Vi gør opmærksom på, at det på begge landsteder er muligt at invitere flere gæster, end der kan overnatte på de enkelte steder. Skulle du have behov for ekstra overnatning, hjælper vi gerne med at finde passende sommerhuse i nærheden af de to landsteder. Ring til os på 87242251 eller send os en mail på info@feline.dk.

Brydeland: Lokaler til 70 personer

Brydeland er et stilfuldt landsted i bindingsværk, som tilfører ejendommen en ganske særlig atmosfære. Landstedet blev moderniseret hele vejen igennem i 2010, og byder bl.a. indenfor til et stort og dejligt festlokale, hvor op til 70 personer kan samles.

Læs mere om Brydeland

Allégården: Lokaler til 120 personer

Allégården er et stilfuldt landsted, der er opført på en meget stor grund. I det indbydende festlokale kan du invitere helt op til 120 gæster for at fejre en særlig begivenhed.

Læs mere om Allégården
Allégården: Selskabslokale med plads til 120 personer.
Allégården: Selskabslokale med plads til 120 personer.
udlejning af lokaler til fest i odense_brydeland_084-M66723
Brydeland: Selskabslokale med plads til 70 personer.