På Allégården ved Odense kan op til ca 120 gæster samles. Helt perfekt til et eksklusivt ophold, en fest, et bryllup, en konference m.v.
Allégården_084-M66721_lej et gods odense
Allégården emne nr. 084-M66721

Overblik

Sted:
Marslev, Fyn
Overnatning:
42 personer
16 soverum
Max. antal gæster:
Ca. 120 personer
Særligt velegnet til:
Herregårdsophold, herregårdsferie, familietræf med overnatning, festlokaler, lokaler til bryllup
Firmatur med overnatning, firmarrangement med overnatning, møder, konferencer
Bemærk:
Allégårdens festlokale har plads til ca. 120 gæster. Festlokalet er ikke med i lejemålet; såfremt du ønsker at benytte lokalet skal det tillejes. Det er kun muligt at leje festlokalet sammen med ferieboligen. Der er mulighed for at tilkøbe opstilling af borde og stole, samt for at tilkøbe opvasker.
Kontakt os på 8724 2251 eller info@feline.dk hvis du ønsker at tilleje festlokalet og evt. tilkøbe opstilling af borde og stole og/eller opvasker.
Hvis du har brug for overnatning til mere end de 42 gæster der er plads til på Allégården, hjælper vi gerne med at finde sommerhuse i nærheden. Kontakt os nu og få et uforpligtende tilbud.
Se priser og kalender

Beskrivelse

Allégården er et attraktivt og stilfuldt landsted som er opført i fredelige omgivelser på en stor grund, blot 7 km fra Odense centrum. I haven (der nærmest er en park), er der gynger, bålplads, trampoliner samt mulighed for at spille petanque. På den lukkede gårdsplads finder I et skakspil i kæmpestørrelse.

Indendøre venter også mange muligheder for underholdning og udfordringer. I poolafdelingen finder I således ikke alene en swimmingpool, men også et børnebassin og et spabad med plads til 6 personer. Derudover kan I fornøje jer med airhockey, bordfodbold, bordtennis og billard. Yderligere udfordringer venter i fitnessrummet.

Allégården er et suverænt godt valg for alle, der står overfor at skulle finde et godt sted til afholdelse af et bryllup, et større familietræf, et jubilæum eller et firmaarrangement.

Allégårdens festlokale har plads til ca. 120 gæster. Festlokalet er ikke med i lejemålet; såfremt du ønsker at benytte lokalet skal det tillejes. Det er kun muligt at leje festlokalet sammen med ferieboligen. Der er mulighed for at tilkøbe opstilling af borde og stole, samt for at tilkøber opvasker.

Kontakt os på tlf. 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har brug for overnatning til mere end 42 personer. Vi hjælper gerne med at finde sommerhuse tæt på Allégården.

Allégården_festlokaler_084-M66721_lej et gods odense
Allégården_pool_084-M66721_lej et gods odense
Allégården_aktivitetsrum_084-M66721_lej et gods odense
Læs mere om Allégården og se priser og kalender