Wellness og afslapning i harmoni med kroppen - det kan man opleve på Seehotel Dreiklang ved byen Plön i Holstensk Schweiz, et område med over 200 søer lige syd for Kiel, en times kørsel fra grænsen.
Vælg mellem 0 tilbud
Seehotel Dreiklang
Glæd jer til et skønt ophold på Seehotel Dreiklang

Seehotel Dreiklang: Harmoni og afslapning ved søen i Plön

Seehotel Dreiklang er et ud af kun to såkaldte ’bio-hoteller’ med fire stjerner i delstaten Schleswig-Holstein. Et sted hvor man holder ferie og slapper af, men også plejer helbredet. Der bliver budt på økologisk mad og drikke, kure med udrensning og afgiftning af kroppen samt dejlige massager med æteriske olier i den smukke, 400 kvadratmeter store wellness-afdeling. Man kan nyde en stor pool, tre slags saunaer og mange forskellige former af behandlinger som massager, ansigtspleje eller thalasso (behandlinger med havvand).

Seehotel Dreiklang ligger lige ved én af de store søer rundt omkring Plön, hvor vandet er rent, lavt og børnevenligt. Værelserne på hotellet er store, på op til 100 kvadratmeter med altan ud til søen, køkken og rummelige badeværelser. Ideelt til familier med børn eller et ophold med venner.

Man er opmærksom på at servicere de danske gæster optimalt.

”To af vores medarbejdere taler dansk, menukortene er også på dansk og selvfølgelig giver vi tips til udflugter,” siger hoteldirektør Dieter Heymann.

Det kan for eksempel være et besøg på Plön Slot, som er byens vartegn. Ved en tur igennem Plöns gamle bydel kan man nyde de små gyder og bindingsværkshuse, hygge sig med jazz, vinfest eller teater. Den berømte Schleswig-Holsten Musikfestival finder også sted i Plön om sommeren.

Det er oplagt at opdage naturen i området. Man kan leje cykler på hotellet eller gå ture ved søerne. Der er heller ikke langt til Østersøens traditionelle badebyer, som Timmendorfer Strand og Travemünde.

Vælg mellem 0 tilbud