Ravhuset Hennebjerg
Vesterkærvej 10
6830 Nørre Nebel
+45 31 14 84 25
Vælg mellem 80 sommerhuse

Ravhuset Hennebjerg

I min knap 100 m2 store smykkebutik med tilknyttet værksted finder du håndlavede, unikasmykker i verdensklasse i typisk stilrent dansk design, med tidløse linjer trods 40-80 mio. gamle materialer. Universer væk fra tidlige tiders mormorsmykker- i alle kategorier til både M & K.

Som den eneste i verden designer og fremstiller jeg unika vielsesringe med jet* og rav. Både ud fra egne ideer, men også hvis I har helt specielle ønsker/tanker.

Kom og få en unique oplevelse/hyggestund - der er altid vin, te og kaffe på kanden !!

Glæder mig til at møde/forkæle - og berige dig med en lille introduktion til materialer og naturhistorien bag dem !!

* 80 mio. gammelt træ, som dybt i Jorden, under enorme tryk og temperaturer, blev omdannet til den vidunderskønne smykkesten, der er let som rav'et.

Vælg mellem 80 sommerhuse

Andre artikler om Nr. Nebel

  • Sommerhus Nr. Nebel

    Sommerhusområdet ved Nr. Nebel er et dejligt ferieområde, hvor alt ånder fred og ro. Tæt på plantager med nåletræer, store arealer med klithede og skov og et vidt forgrenet stisystem fra sommerhusene ned til havet. Strandene ved Houstrup og Nymindegab er nogle af Danmarks bedst besøgte strande, og det skønne område er som skabt til udendørs aktiviteter som strandture, cykel- og vandreture.
    Eksklusivt fritidshus til 8 personer med 2 skønne terrasser beliggende på en dejlig naturgrund i Nørre Nebel, hvor der også er plads til leg og boldspil.
  • Sommerhus Nørre Nebel Søndervang

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Nørre Nebel Søndervang. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos Feline.
Vis alle artikler om Nr. Nebel