Randers Regnskov
Randers Regnskov
Tørvebryggen 11
8900 Randers
87 10 99 99
Vælg mellem 2 sommerhuse

Kom tæt på dyrene i den magiske regnskov

Randers Regnskov er et sansebombardement af oplevelser. Træd indenfor i de tre enorme junglekupler og stå ansigt til ansigt med bl.a. fritlevende aber og flagermus. Gå på opdagelse i den frodige regnskov og kom helt tæt på dovendyr, leguaner, krokodiller og venlige søkøer.

Fra påsken kan du møde jaguarer helt tæt på og i hele sommerferien præsenterer vi hver dag det fantastiske formidlingsshow ”NaturTalent 2015” med sjove, fantastiske og underfundige dyr på den store udendørsscene.

Randers Regnskov

I Randers Regnskov er det dyrene, der er på hjemmebane!

Se mere på www.regnskoven.dk

Randers Regnskov
Vælg mellem 2 sommerhuse

Andre artikler om Djursland

  • Sommerhus Djursland

    Djursland er et utroligt populært område, som har det hele. Strandene er er i topklasse, naturen er flot og I kan frit vælge mellem en perlerække af seværdigheder og attraktioner. Kig f.eks. indenfor i Herregårdsmuseet, se kunst i verdensklasse i Glasmuseet Ebeltoft og besøg Djurslands Jernbanemuseum. Der er mange muligheder for udflugter, besøg f.eks. Nationalpark Mols Bjerge.
    I Fjellerup Strands charmerende, gamle sommerhusområde ligger dette dejlige sommerhus til 8 personer på en stor grund, kun et stenkast fra havet.
  • Luksus sommerhus Djursland til leje

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Djursland til leje. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Djursland