Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus ved Køge Bugt. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus hos os.
Vælg mellem 52 sommerhuse Destinationer under Køge Bugt
Privat sommerhusudlejning Køge Bugt Emne nr.: 160-G2031
Emne nr. 160-G2031

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt - du får når som helst det største udvalg her!

Hos os finder du når som helst det største udvalg af private sommerhuse til leje ved Køge Bugt. 24 timer i døgnet, hele året rundt. Når du lejer et af dem gennem os får du altid flest huse at vælge mellem, markedets laveste pris samt professionel service og sikkerhed.

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt - overblik og tryghed

Alle de sommerhuse der udlejes i Danmark er ejet af private ejere, som har valgt at dele glæden ved at opholde sig i dem med forventningsfulde feriegæster. Derfor kan det faktisk kun lade sig gøre at leje et privat sommerhus ved Køge Bugt.

Når du vælger at leje et privat sommerhus ved Køge Bugt hos Feline får du en hel stribe af fordele:

 • Du kan nemt finde de private sommerhuse til leje ved Køge Bugt der har den bedste beliggenhed i forhold til dine krav, fordi udvalget er størst hos os
 • Det koster dig ikke én eneste krone ekstra at booke sommerhuset gennem os
 • Der er 100% prisgaranti på samtlige sommerhuse, som bookes gennem os
 • Er du i tvivl om noget er vi altid klar til at hjælpe
 • Du har mulighed for at tilvælge slutrengøring hvis ikke I selv gider at gøre rent før I forlader sommerhuset
 • Du kan vælge at tilkøbe en afbestillingsforsikring sådan at dine penge er sikret, hvis uheldet skulle være ude

Se private sommerhuse til leje ved Køge Bugt her

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt - gratis fordele for dig

Det betaler ikke så som én eneste krone for at opnå disse fordele. Vi står inde for at der ikke er nogen af vores konkurrenter der kan tilbyde dit foretrukne privat sommerhus ved Køge Bugt til en billigere pris end den, du finder hos os.

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt - På denne måde får du de fleste private sommerhuse til leje ved Køge Bugt at vælge mellem

Jo tidligere du begynder at søge efter et privat sommerhus ved Køge Bugt, jo flere vil der være, som du kan vælge mellem. Lige så væsentligt er det, at du herved forbedrer dine muligheder for at leje dit foretrukne privat sommerhus ved Køge Bugt.

Tips til skønne ferieoplevelser

Stranden var virkelig dejlig, og der er en fin legeplads til børnene. Ellers skal man lidt længere væk end Karlslunde for at finde noget spændende.

Meget hyggeligt område, der ikke ligner et sommerhusområde, tæt på strand,har lyst til at leje huset igen.

Dejligt område og tæt på Køge, hvor der er et dejligt forretningsliv :-)

Perfekt sted , tæt på det hele.

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt med prisgaranti

Uanset hvilket privat sommerhus ved Køge Bugt du beslutter dig for, er du naturligvis dækket af Felines prisgaranti. Vi står inde for at der ikke er ét eneste af de andre udlejningsbureauer, som udlejer dit foretrukne privat sommerhus ved Køge Bugt til en pris, som er lavere end vores.

Hvis der en sjælden gang sker en fejl i vores overvågning af priserne hos de andre udlejningsbureauer, refunderer vi dig hele forskellen i prisen. Beløbet bliver indsat ganske enkelt på din konto.

Se private sommerhuse til leje ved Køge Bugt her

Privat sommerhusudlejning Køge Bugt - vi hjælper gerne

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller særlige ønsker i forbindelse med din søgning efter et privat sommerhus ved Køge Bugt, så kontakt os endelig. Send en mail til info@feline.dk eller ring på 8724 2251.

Kundevurderinger af Feline Holidays

Helt uproblematisk.

Vælg mellem 52 sommerhuse

Andre artikler om Køge Bugt

 • Sommerhus Køge Bugt

  Køge Bugt byder velkommen til skønne og børnevenlige sandstrande. Oplev også de flotte bygninger i den ældste og meget charmerende del af Køge, og tag på shopping i byens mange butikker.

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S