Odsherreds Kunstmuseum

Odsherreds Kunstmuseum huser samlingen af Odsherredsmalerne og viser udstillinger, som regel med tilknytning til det figurative og naturalistiske maleri.

Odsherredsmalerne er betegnelsen for en række kunstnere, først og fremmest malere, der i 1930`erne opsøger og bosætter sig i det dramatiske landskab idet sydvestlige Odsherred - i bakkelandet kaldet Vejrhøjbuen mellem Sejerøbugten og den udtørrede Lammefjord.

Indimellem viser Odsherreds Kunstmuseum eksempler på spændende nutidskunst - som det var tilfældet i 2009 med udstillingssamarbejdet KURS - kunstmuseerne i Region Sjælland. Odsherreds Kunstmuseum har til huse i bygningskomplekset ”Hvide Hus”, opført 1917 og 1940

Vælg mellem 315 sommerhuse

Andre artikler om Odsherred

  • Sommerhus Odsherred

    Odsherred er et naturskønt og fredeligt sommerhusområde, hvor I kan vælge mellem hundredevis af skønt beliggende sommerhuse til enhver pengepung. Glæd jer til flere skønne og meget børnevenlige strande med lavt vand, hvor I kan hygge jer sammen med børnene. Der er mange muligheder for udflugter, f.eks. til Sjællands største vandland som I finder i Sommerland Sjælland.
    Odsherred Emne nr. 090-60787