North Sea Beach Marathon
Trafalgarvej 21
6960 Hvide Sande
28497280
Vælg mellem 2.763 sommerhuse

North Sea Beach Marathon - en sand fornøjelse!

Alle distancer løbes på flad strandbred uden stigninger og sandet på stranden kan være løst på hele strækningen.

Alle distancer er ud og hjem ruter med start og mål på Hvide Sande Sydstrand. Ved vendepunkterne vil alle på 1/5 og 1/10 marathon få et kontrolbånd om halsen.

Kontrolbåndet udskiftes med en medalje i målområdet.1/1 Marathon har vendepunkt i Nymindegab. Vendepunkterne er markeret med store skilte og flag. På start nr. er en USS Chip, som bruges til registrering af start og sluttiden.

På de to iPads i målområdet kan du tjekke din egen og andres tid.

Vælg mellem 2.763 sommerhuse

Andre artikler om Hvide Sande

 • Sommerhus Hvide Sande

  Hvide Sande er et de største og mest populære områder ved Vesterhavet. Her er frit valg mellem mere end 2.000 skønt beliggende sommerhuse i alle størrelser. Naturen er skøn. Glæd jer til en dejlig strand, en sejltur på havet og suveræne muligheder for lystfiskeri. Eller hvad med en ridetur på stranden?
  I det dejlige klitområde i Bjerregård ved Hvide Sande, kun 150 m fra Vesterhavet, ligger dette lyse og venlige luksussommerhus til 6 personer.
 • Sommerhus Hvide Sande privat Slusen

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et sommerhus Hvide Sande privat Slusen. Du finder nemt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
 • Luksus sommerhus Hvide Sande Slusen

  Glæd dig til et skønt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Hvide Sande Slusen. Du kan så let som ingenting finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
Vis alle artikler om Hvide Sande