Vi hjælper gerne med at undersøge mulighederne for langtidsleje af sommerhus omkring København.
Vælg mellem 17 sommerhuse
langtidsleje sommerhus københavn
Kontakt os omkring langtidsleje af sommerhus i København.

Langtidsleje af sommerhus København – vi har løsningen!

Feline har til hver en tid det største udvalg af sommerhuse i og omkring København. Samtidig har vi igennem mange år lavet løsninger omkring langtidsleje af sommerhuse, som er skræddersyet til den enkelte kunde.

Kontakt os, så finder vi også en løsning til dig

Vi er derfor et godt valg når opgaverne er i hus, og behovet for midlertidig indkvartering af medarbejderne melder sig. Alt kan lade sig gøre.

Vi tilbyder langtidsleje af sommerhuse ved København i præcis den periode du har brug for. Vi løser alle opgaver, uanset om det drejer sig om 1, 2, 10 eller endnu flere sommerhuse. Perioden er heller ikke noget problem.

Om arbejdet strækker sig over 6 uger, 2-3 måneder eller endnu mere har ingen betydning. Vi finder frem til en omkostningseffektiv løsning, der matcher dine ønsker og behov.

Det samme gælder naturligvis i forbindelse med afvikling af større arrangementer, samt ved genhusning i forbindelse med skader.

Giv os et kald på 8724 2251 eller send en mail med dine ønsker til info@feline.dk og hør mere om hvad vi kan tilbyde dig.

Har du behov for 5 uger eller mindre?

Hvis du har behov for langtidsleje af et sommerhus ved København i op til 5 uger, kan du booke det direkte her fra siden. Brug linkene herunder for at se det aktuelle udvalg af sommerhuse i og omkring København:

Klik her for at finde et sommerhus i København (langtidsleje – 5 uger)

Klik her for at finde et sommerhus ved Køge Bugt (langtidsleje – 5 uger)

Klik her for at finde et sommerhus på Nordsjælland (langtidsleje – 5 uger)

Se sommerhuse inden for en radius af 20 kilometer fra Roskilde centrum her (5 uger)

Ring på 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du har særlige ønsker, eller hvis du ikke lige kan finde det du søger. Vi hjælper gerne med at løse dit behov for langtidsleje af et sommerhus ved København.

Vælg mellem 17 sommerhuse

Andre artikler om København

 • Sommerhus København

  Der er kun et meget begrænset udvalg af sommerhuse tæt ved København. Til gengæld er der rigtig mange skønt beliggende sommerhuse ved Strøby Egede, i Nordsjælland samt ved Roskilde Fjord og Isefjord. Når du vælger et af dem slår du to fluer med ét smæk: Masser af oplevelser i byen, og dejlige strande og flot natur ved sommerhuset.
  Nyhavn
 • Privat sommerhusudlejning København

  Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et privat sommerhus til leje ved København. Du kan uden nogen problemer finde det helt rigtige sommerhus her på siden.
  Privat sommerhusudlejning København Emne nr.: 130-E01350

Andre artikler

 1. Sommerhus Sjælland

  Langs Sjællands kyster findes mange af de mest børnevenlige strande der findes i Danmark. Naturen er i topklasse på Sjælland. Der er mange muligheder for lystfiskere, og det samme gælder alle der holder af at vandre eller cykle igennem naturskønne omgivelser.
  Sjælland_Depositphotos_649065150_S