Et gods eller et landsted er den perfekte ramme omkring en firmatur, der gerne må være noget ud over det sædvanlige. Stilfulde bygninger, flotte omgivelser og forskellige aktiviteter går op i en højere enhed, og gør den næste firmatur til en uforglemmelig oplevelse.
firmatur med overnatning i odense_allégården_084-M66721
Tag på en firmatur ud over det sædvanlige - billedet viser et af de hyggelige fælleslokaler på Allégården Emne nr. 084-M66721.

Firmatur med overnatning Odense

Et gods eller et landsted er et oplagt valg, når du er ved at planlægge en firmatur med overnatning i Odense. Rammerne er noget helt særligt, både inde og ude. Et bredt udvalg af aktiviteter, store indbydende poolafdelinger, festlokaler og overnatning i de stilfulde omgivelser går op i en højere enhed, og gør jeres firmatur til en uforglemmelig oplevelse.

Bemærk:
Der er festlokaler på Brydeland og Allégården. Vi gør opmærksom på at festlokalerne ikke er en del af lejemålet, og at de derfor skal tillejes. Kontakt os på 87242251 eller send en mail til info@feline.dk hvis du ønsker at benytte festlokalerne.

Her er en oversigt over de tre godser og landsteder. Hvis du har nogle spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os.

Brydeland

Topmoderne landsted i historiske rammer

Brydeland er et stilfuldt og meget attraktivt landsted som er beliggende på en meget stor grund i rolige omgivelser, kun få km fra Odense centrum. Her er en barstue med TV, billard, bordfodbold og dartspil. I aktivitetsrummet finder I airhockey, minibowling og bordtennis. Udendørs er der mulighed for at køre ATV på en bane, som deles med naboen Krogsgård (se nedenfor). Her er plads til 28 overnattende gæster.

Læs mere om Brydeland

Krogsgård

Rustik stil og moderne komfort

Landstedet Krogsgård er opført i hvidt og gråt bindingsværk, der tilfører det nænsomt renoverede sted en rustik stil. I kan hygge jer med bordtennis og billard i aktivitetsrummet eller slappe af i poolafdelingen. Udendørs er der mulighed for at køre ATV på en bane, som deles med naboen Brydeland (se ovenfor). Her er plads til 38 overnattende gæster.

Læs mere om Krogsgård

Allégården

Attraktive omgivelser og mange aktiviteter

Allégården er et attraktivt og stilfuldt landsted, der byder på mange forskellige aktiviteter. Udendørs kan I spille petanque eller skak med meget store brikker. Indendørs venter airhockey, bordfodbold, bordtennis og billard - men I kan også vælge at slappe af i poolafdelingen. Her er plads til 42 overnattende gæster.

Læs mere om Allégården