Tag til Ringkøbing Fjord og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 2 tilbud
Ringkøbing Fjord Emne nr. 1072-003
Ringkøbing Fjord Emne nr. 1072-003

Ringkøbing Fjord er beliggende i den vestlige del af Jylland. Det eneste der adskiller fjorden fra Vesterhavet er den smalle landtange, der hedder Holmsland Klit. De to feriecentre i denne del af landet findes sydøst for fjorden.

Bork Havn ligger lige ud til vandet, mens SeaWest ligger nogle kilometer inde i landet, ved Nr. Nebel. Begge feriecentre er glimrende udgangspunkter for alle tiders ferie i denne naturskønne del af Danmark.

Hvis du interesserer dig for natur er det oplagt at benytte sig af lejligheden til at opleve naturområderne Tipperne og Værnengene, der er et vigtigt fuglereservat. Vær dog opmærksom på at reservatet generelt er lukket, og at der gælder særlige regler for adgang.

Der er guidede ture ad en 2 kilometer lang sti – men det er også muligt at se området fra det tårn, der findes ved parkeringspladsen. Reservatet er som regel åbnet for publikum om formiddagen – men kun på søndage.

Nogle kilometer mod nord, i Stauning, findes Danmarks Veteranflymuseum. Her findes en 7600 kvadratmeter stor udstilling med 50 danske og udenlandske luftfartøjer fra perioden 1911 og frem til 2000.

Samlingen, der omfatter svævefly, veteranfly, jagerfly og helikoptere er afgjort et besøg værd. I modsætning til Tipperne er museet stort set altid åbent, dog med undtagelse af vintermånederne.

Vælg mellem 2 tilbud