Tag til Ribe og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 4 tilbud
Ribe Emne nr. 079-001
Ribe Emne nr. 079-001

Med en historie der strækker sig mere end 1300 år tilbage i tiden, er Ribe en af de ældste byer i Danmark. Den er samtidig også en af de bedst bevarede byer i landet, så her kan du se frem til en ganske særlig byferie. Den maleriske Ribe Å løber igennem byen og fortsætte de sidste få kilometer mod vest, hvor den løber ud i Vadehavet.

Rådhuset og Ribe Domkirke er blandt de seværdigheder, der simpelthen skal opleves under opholdet på det centralt beliggende feriecenter i Ribe. I Domkirken findes Borgertårnet, som slet ikke er til at komme uden om. Der er næsten 250 trin til toppen, men udsigten herfra er simpelthen fantastisk. Andre attraktioner er Ribe Vikingecenter, Vadehavscentret og Museet Ribes vikinger.

En udflugt til Vadehavet er en oplagt ide. Det er en forfriskende oplevelse at gå en tur langs strandkanten – og der er gode muligheder for at se sæler. Her kan man af og til også opleve det særlige naturfænomen ”Sort Sol” som opstår, når enorme mængder af fugle blokerer for sollyset.

I kan også samle østers eller tage med traktorbus til en af de fredeligste øer i Danmark, Mandø. I kan også tage med en af de guidede ture, som Vadehavscentret arrangerer året rundt.

Vælg mellem 4 tilbud