Tag til Fanø og glæd jer til at nyde nogle skønne og afslappende dage sammen med børnene.
Vælg mellem 5 tilbud
Fanø Emne nr. DL128-T1
Fanø Emne nr. DL128-T1

Fanø er smukt beliggende i det sydvestlige Jylland, i havet ud for Esbjerg. Det tager ikke mange minutter at sejle herfra til de skønne sandstrande, der findes på den populære ferieø.

Fanø er ikke så stor, så uanset hvilket feriecenter du beslutter dig for, vil der aldrig være langt til stranden. Den bedst kendte strand er dog den, der strækker sig over 15 kilometer på den vestlige side af øen.

Under opholdet på Fanø er det oplagt at sejle en tur med MS Fanø. Det er en charmerende fiskekutter som oprindelig blev bygget i 1949. Siden er den ombygget i flere omgange, og den sejler nu som turskib fra havnene i Esbjerg og på Fanø.

MS Fanø tilbyder en række forskellige oplevelser: Sælsafari, havfiskeri, udflugter, kurser og charter. Der er plads til cirka 30 spisende gæster i kabyssen, men der er kun servering på længere ture.

Inde på land findes der flere gallerier, for eksempel Kant Fanø i Sønderho samt Madsens Galleri i Nordby. Det sidste er opkaldt efter rockmusikeren Johnny Madsen, der i mange år også har malet billeder. Her udstilles også værker af endnu en kendt musiker, Troels Trier. Begge er habile kunstmalere, så galleriet er absolut et besøg værd.

Vælg mellem 5 tilbud