Valais har en herlig, unik natur, der indbyder både til afslapning og ro, men også til aktivitet og spændende oplevelser, hvis man ønsker det. Termiske bade, kæmpe vandland, klatreparker, udfordrende cykel- og vandreruter samt middelalderborge og interessante museer – Valais har det hele!
Vælg mellem 1.952 sommerhuse Destinationer under Valais
Valais Emne nr. 303-CH1876.606.1
Emne nr. 303-CH1876.606.1

Valais ligger i den sydvestlige del af Schweiz og grænser op til henholdsvis Frankrig og Italien. Naturen i området er smuk, unik og meget alsidig. Kanton Valais er beriget med omkring 300 solskinsdage om året, og er især en skøn destination, hvis I holder af aktivt friluftsliv. Her findes mange tusinde kilometer afmærkede vandreruter samt spektakulære mountainbikespor, der blandt andet fører jer over høje bjergskråninger og gennem tætte skove. Valais indeholder mange smukke og fredelige naturområder, hvor I let kan finde uforstyrrede udsigtspunkter med plads til fordybelse og ro.

Den bilfri by Zermatt ligger for foden af det imponerende bjerg Matterhorn, hvis top hører til blandt de mest fotograferede i verden. Zermatt er både en hyggelig alpeby og en dejlig feriedestination til både afslapning og aktivitet. I Zermatt findes desuden gode muligheder for shopping især inden for ure, smykker, tøj og sportsbeklædning samt souvenirs.

Matterhorn Museum – Zermatlantis, som giver et indblik i byen Zermatts udvikling og viser, hvordan indbyggerne her levede i forrige århundrede.

Skønne, varme termiske bade, som er en fantastisk oplevelse for både sjæl og krop, findes i Brigerbad, Leukerbad og Ovronnaz. Her tilbydes en lang række wellnessbehandlinger i vidunderlige, afstressende omgivelser.

Den helt vilde og ultimative badeoplevelse for hele familien foregår til gengæld i Aquaparc i Le Bouveret. Dette kæmpestore vandland på 20.000 m2 med egen sandstrand samt et væld af forlystelser og faciliteter er et særdeles perfekt udflugtsmål på en solbeskinnet, varm sommerdag. Udvalget af vilde og sjove vandrutsjebaner, udfordrende og spændende legeredskaber samt bølgebad er ganske overvældende. Her kan I med garanti nyde mange timers leg og vandpjaskeri sammen. Attraktionens store, udendørs strandområde giver en enestående adgang til Genfer See, hvor I eksempelvis kan prøve kræfter med forskellige former for vandsport.

Valais har mange velbevarede slotte og borge fra middelalderen. På den tid blev handelsruterne over alperne kontrolleret fra disse mægtige bygningsværker, der i mange henseender er et besøg værd.

Rækken af udflugtsmål i Valais er lang og alsidig. Alt efter interesse og lyst kan I besøge klatreparker, forlystelsesparker og dyreparker, og selvfølgelig samtidig afprøve nogle af de mange forskellige transportmidler, dette bjergrige område tilbyder. Ferien bliver helt sikkert vellykket, hvis I husker at nyde øjeblikket og de mange herlige oplevelser, I er sammen om!

Leje af sommerhus i Valais med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder kort og præcist at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Valais med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Valais på den mest enkle måde. Lej dit sommerhus i Valais nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Valais - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Valais. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Valais. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Valais hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Valais her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ingen grund til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå her. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Valais, et feriehus i Valais eller en feriebolig i Valais er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Valais til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Valais nu!

Vælg mellem 1.952 sommerhuse

Andre artikler

  1. Feriebolig Schweiz

    Schweiz er en cocktail at sprog, regionale særpræg og fantastisk natur – bundet sammen af en yderst velfungerende infrastruktur. For den aktive familie, der samtidig gerne vil nyde naturen, er her næsten uudtømmelige muligheder både sommer og vinter.
    Et tog kører forbi en bjergtop i Schweiz