Ønsker I jer en solsikker ferie med hvide strande og varmt, blåt badevand – suppleret med interessante kulturhistoriske oplevelser? Så er Tyrkiet et rigtig godt udgangspunkt for en afslappet og vellykket ferie for hele familien.
Vælg mellem 144 sommerhuse
Dejlig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et lejlighedskompleks i Güllük med tilhørende have og fælles udendørs swimmingpool.
Dejlig ferielejlighed til 4 personer beliggende i et lejlighedskompleks i Güllük med tilhørende have og fælles udendørs swimmingpool, fitnessrum og tennisbane. Fra lejligheden er der en fantastisk havudsigt. Emne nr. 150-TLK047

Vejrudsigten siger cirka 300 solskinsdage om året, og geografien 8000 kilometer kystlinje. Dermed er temaet badeferie oplagt, og Tyrkiet er således også det helt rigtige valg, hvis I er vilde med at tilbringe mange hyggelige timer på stranden, hvor afslapning, leg, vandpjask og action er det foretrukne omdrejningspunkt for jer og børnene. Nyd det lune og lækre azurblå vand, de kridhvide sandstrande og det væld af faciliteter, som udbydes på de tyrkiske feriedestinationer.

Prøv dog også at opleve Tyrkiet set fra vandsiden på en bådudflugt, hvor det er muligt at betragte de smukke kyster på afstand. Surfing, snorkling og kajakture er andre vidunderlige måder, I kan nyde det dejlige, tyrkiske vandunivers på.
Inde i landet indbyder smukke bjerge til naturskønne vandreture i rolige og fredelige omgivelser, hvor I vil opleve alt fra brusende floder og vandfald til smukke og idylliske blomstermarker.

Tyrkiet er dog andet og mere end badeferie, da dette store land også har en lang og særdeles spændende historie bag sig, hvor mange civilisationer hver især har sat deres præg. I Tyrkiet kan der i dag derfor opleves et utal af velholdte, smukke ruiner, templer og monumenter, der vidner om tider med romersk og oldgræsk regeringsmagt.

Den tyrkiske gastronomi er så afgjort i verdensklasse med et væld af lokalproducerede råvarer. I Tyrkiet spiser man en form for tapas ved navn ”meze”, der består af små retter som oliven, ost, fyldte grønsager (dolmer), brød, lammefrikadeller (köfte), grillede grøntsager og krydrede kødretter.

De lokale markeder er en attraktion i sig selv og noget, I ikke må snyde jer selv for at besøge på en ferie i Tyrkiet. Atmosfæren er eventyrlig og alle sanser kommer garanteret i brug, når I begiver jer rundt på markederne, der bugner af spændende effekter, eksotiske krydderier, dejlig frugt og grønt samt smukke smykker, keramik, lækre lædervarer og håndlavede tæpper ikke at forglemme. For samtlige varers vedkommende er det blot vigtigt at huske på reglen om, aldrig at købe til den angivne pris! Et godt og fornuftigt tilbud skal I handle jer frem til i Tyrkiet!

Tyrkiets hovedstad Ankara er landets næststørste by med omkring 4,5 millioner indbyggere. Populære seværdigheder er historiske museer som Ataturk-mausoleet, Anadolu Medeniyetleri Muzesi og Rahmi M. Koc Museum.

Omkring 450 kilometer nordvest for Ankara ligger Tyrkiets største by Istanbul med knap 15 millioner indbyggere. Det helt unikke ved Istanbul er, at byen er den eneste i verden, som er placeret i to verdensdele – beliggende på hver sin side af Bosporusstrædet, der adskiller Europa fra Asien.
Den europæiske del af Istanbul er delt i to af strædet Det Gyldne Horn. Nord for dette stræde ligger Istanbuls moderne centrum med blandt andet museer og virkelig gode shopping muligheder i kendte designerforretninger og indkøbscentre. Syd for Det Gyldne Horn finder I byens gamle centrum med basarer, moskéer og historiske seværdigheder. Blandt Istanbuls største seværdigheder kan nævnes Hagia Sofia-katedralen, Den Blå Moské, Grand Bazaar, Topkapi Paladset og De tyrkiske bade, Hamami.

Leje af sommerhus i Tyrkiet med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Tyrkiet med den helt rigtige beliggenhed. Det er sommerhusudlejning i Tyrkiet på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Tyrkiet nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Tyrkiet - enkelt og sikkert
Det er ingen sag at anvende Feline til leje af sommerhus i Tyrkiet. Her kan du uden nogen problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Tyrkiet. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Tyrkiet hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Tyrkiet her
Ferien er årets højdepunkt, men der er jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi garanterer at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Tyrkiet, et feriehus i Tyrkiet eller en feriebolig i Tyrkiet er der ikke andre der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie i Tyrkiet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Tyrkiet nu!

Vælg mellem 144 sommerhuse

Områdeanmeldelser

4 voksne 0 børn 0 husdyr 14 overnatninger 2023 juli
Rigtig langt fra selve byen og der går ingen busser fra området.
Side