Slovakiet er et vidunderligt, naturskønt land med 9 nationalparker, smukke borge, majestætiske slotte og mystiske, underjordiske huler . . . Et land fyldt med naturoplevelser samt en lang, farverig historie og kultur, I helt sikkert vil finde det spændende at udforske sammen.
Vælg mellem 17 sommerhuse
Komfortabelt feriehus til 10 personer beliggende i landsbyen Oravsky Biely Potok, porten til Rohace Mountains.
Komfortabelt feriehus til 10 personer beliggende i landsbyen Oravsky Biely Potok, porten til Rohace Mountains. Huset, som er moderne, består af 2 lejligheder, hver med deres eget rum. Til huset hører en dejlig overdækket terrasse. Emne nr. 146-TST710

Slovakiet er spændende og mangfoldigt land fyldt med både bjerge, dale, skove, floder og søer – nationalparker, slotte og borge samt ikke mindst eventyrlige, underjordiske huler.
Landet er inddelt i 8 regioner, som benævnt fra vest mod øst er: Bratislava, Trnava, Trencin, Nitra, Banska, Zilina, Presov og Kosice.

Listen over attraktioner og seværdigheder i Slovakiet er både lang og spænder særdeles bredt. På en ferie i landet kan I eksempelvis besøge:

Det største borganlæg i Centraleuropa - middelalderborgen Spišský hrad beliggende ved byen Spišské Podhradie. Borgen er på UNESCOs liste over verdenskulturarv.

Det fortryllende og romantiske slot Bojnický zámok, der er som taget ud af scenen fra en fantastisk eventyrfilm. Slottet ligger placeret smukt i bjergene i byen Bojnice, og da Bojnice Zoo kun ligger 500 meter derfra, er stedet et uovertruffet udflugtsmål for hele familien.

Vild med vand og action? Så læg vejen forbi Aquapark Tatralandia, der er Slovakiets største vandland med et væld af aktiviteter for alle aldersgrupper. Fra de varme termalbade er der som et ekstra plus en enestående malerisk udsigt til de omkringliggende bjerge.

Hovedstaden i Slovakiet er byen Bratislava, der er beliggende i den vestlige del af Slovakiet tæt på grænsen til Østrig. På trods af Bratislava har været igennem mange krige er en del af byens gamle bygninger blevet skånet, og fremstår i dag smukt restaurerede i deres oprindelig bygningsstil. Nyd det rige cafeliv, og gå på jagt efter gode fund i de mange små, hyggelige specialforretninger.
Slottet i Bratislava har tidligere fungeret som fæstningsborg, men står i dag som et smukt, fredfyldt og historisk vartegn for byen.

Landet har 9 flotte nationalparker, som er oplagte til skønne vandreture med plads til ro, fred og fordybelse. Et besøg værd er også de storslåede Slovenský Karst grotter, der også er medtaget på UNESCO’s Verdensnaturarvsliste og er kendte for at have verdens højeste stalagmit-, aragonit- og sintringsformationer og en isfyldt afgrund. Et unikt fænomen for Centraleuropa.

I kan desuden lære mere om Slovakiets mange tusinde års historie på friluftmuseer som eksempelvis The Museum of Folk Architecture i det nordlige Slovakiet og SNM in Martin – Museum of the Slovak Village, der er den største af sin art i landet.

Leje af sommerhus i Slovakiet med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du døgnet rundt kan finde og leje et sommerhus i Slovakiet med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Slovakiet har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Slovakiet nu og gør drømmen om en dejlig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Slovakiet - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus i Slovakiet. Her kan du hurtigt og nemt finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Slovakiet. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Slovakiet hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Slovakiet her
Ferien er den tid på året alle glæder sig til, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig havne i hos Feline. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Slovakiet, et feriehus i Slovakiet eller en feriebolig i Slovakiet er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end os. Feline giver dig ferie i Slovakiet til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Slovakiet nu!

Vælg mellem 17 sommerhuse