Miniputlandet Luxembourg har til trods for sin beskedne størrelse helt utrolig meget at byde på. Smuk og varieret natur, store kulturelle oplevelser og spændende historiske bygninger er blot noget af det, I kan se frem til her.
Vælg mellem 4 sommerhuse
I hjertet af storhertugdømmet Luxembourg ligger dette dejlige feriehus til 6 personer, kun få hundrede meter fra centrum af landsbyen Welscheid.
I hjertet af storhertugdømmet Luxembourg ligger dette dejlige feriehus til 6 personer. Huset ligger på en blind vej midt i den smukke natur, få hundrede meter fra centrum af landsbyen Welscheid. Emne nr. 362-LU-9191-01

Luxembourg er et af Europas mindste lande, et storhertugdømme med et areal knap så stort som Fyn og med godt en halv million indbyggere. Landets hovedstad hedder Luxembourg City, en ministorby med rundt regnet 95.000 indbyggere, der samtidig er residensby for landets storhertug. Luxembourg City består af ikke mindre end 24 bydele tilsat mange grønne områder i form af blandt andet skov, parker og fredede arealer. I byen tilbydes forskellige guidede sightseeingture både til fods, men også med bus, hvor det er muligt at hoppe af og på ved de mange stoppesteder. Hovedstaden har naturligvis et righoldigt udvalg af trendy cafeer, lækre restauranter samt shopping muligheder. Besøg også et eller flere af de stemningsfyldte markeder, som afholdes med ugentlige eller månedlige intervaller.

Storhertugens Palads, der har en flot facade i flamsk renæssancestil, fungerede oprindeligt som byens rådhus i tiden 1572-1795. Siden er paladset blevet benyttet af landets regering, og fra 1890 har det udelukkende fungeret som residens for landets storhertug. Den smukke og fantastiske arkitektur kan beundres fra gaden, men det er også muligt at komme på en rundvisning i de flotte, møblerede værelser og sale indenfor murene.

Landet Luxembourgs ældste by er Echternach, som er opstået omkring et kloster, der blev grundlagt i år 698. Byen ligger langs Sûre-floden tæt på grænsen til Tyskland, og er på alle måder hyggelig og charmerende med et velbevaret middelalderkvarter, en historisk markedsplads og et dejligt gågademiljø med et godt butiksudvalg.

Et af de mest naturskønne områder i Luxembourg ligger nordvest for Echternach i retning af Müllerthal. Området benævnes ”Det lille Schweiz” og er oplagt til fantastiske cykel- og vandreture i de smukke og fredelige omgivelser domineret af skov, klipper, slugter og vandløb.

I den nordlige del af landet ligger det skønne område Luxembourg Ardennes med cykelruter, der snor sig igennem både skove og billedskønne landsbyer. Midt i Upper-Sûre Natural Park ligger den 380 ha store sø, hvor man kan svømme, sejle i kano eller sejlbåd, windsurfe samt dykke.

Til trods for sin beskedne størrelse har Luxembourg et væld af slotte og middelalderfæstninger jævnt fordelt over landet, så eventyrlige udflugtsmål kommer I heller ikke til at mangle her.

Luxembourgs kulturarv formidles på interessant og spændende vis rundt på landets museer. Besøg eksempelvis Bank Museum Luxembourg, Aquatower Berdorf, European Museum Schengen og Museum Dräi Eechelen.

Leje af sommerhus i Luxembourg med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du til hver en tid kan finde og leje et sommerhus i Luxembourg med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Luxembourg er kort sagt nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus i Luxembourg nu og gør drømmen om en uforglemmelig ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Luxembourg - enkelt og sikkert
Det er nemt at bruge Feline til leje af sommerhus i Luxembourg. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Luxembourg. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Luxembourg hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Luxembourg her
Ferien er årets højdepunkt, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at betale mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til her. Vi lover dig at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Luxembourg, et feriehus i Luxembourg eller en feriebolig i Luxembourg er der ikke andre der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Luxembourg til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Luxembourg nu!

Vælg mellem 4 sommerhuse