Island er unik! Et land med et betagende og sprudlende landskab. Nyd livet i de varme kilder under åben himmel med storslåede udsigter, besøg det ikoniske og storslåede vandfald Gullfoss eller fordyb jer i Islands kunst og kultur på Reykjaviks interessante museer.
Vælg mellem 0 sommerhuse
Dejligt feriehus til 4 personer beliggende i Stráksmýri dalen Skorradalur i Vestisland blot 90 km fra Reykjavik.
Dejligt feriehus til 4 personer beliggende i Stráksmýri dalen Skorradalur i Vestisland blot 90 km fra Reykjavik. Huset har en 100 m² stor terrasse med hot-pot whirlpool, hvor man rigtigt kan slappe af efter en interessant udflugt i Vest- og Sydisland. Emne nr. 139-ICW211

Island er ganske vist Europas tyndest befolkede land, men et på mange måder helt unikt rejsemål først og fremmest på grund af en fuldkommen enestående og dramatisk natur.
Er I til afslapning, ro og fred, aktiv ferie eller vilde eventyr? Island har plads og faciliteter til det hele!

Den vulkanske undergrund på Island skaber store mængder geotermisk energi (energi udvundet fra jordens indre), som udnyttes til boligopvarmning og som desuden skaber de vidunderlige varme kilder, øen er så berømt for. På Island har stort set hver lille landsby sin egen atmosfærefyldte badeanstalt, og i området omkring hovedstaden Reykjavik findes hele 17 offentlige svømmebade, hvoraf de fleste er udendørs og desuden indbefatter både saunaer og dampbade. Et af de mere kendte er luksusspabadet The Blue Lagoon beliggende på halvøen Reykjanes omkring 47 km sydvest for hovedstaden Reykjavik. Afsæt gerne et par timer af jeres ferie her. Et ophold her er, uanset årstid, en fascinerende og afslappende oplevelse for krop og sjæl, og i øvrigt siges det mineralholdige vand at have en gavnlig og plejende effekt på huden.

Den islandske hest, vi kender i dag, stammer fra de heste, som de første bosættere på Island bragte med sig fra Norge for godt 1100 år siden. Islænderen, som racen også benævnes, er kendt for at have enten en eller to gangarter mere end andre racer – tölt og pasgang. På Island findes mange arrangører af rideudflugter, der udbyder ture af forskellig længde og sværhedsgrad, for såvel øvede som nybegyndere.

Foretrækker I at have begge ben på den islandske jord er det fuldt forståeligt. Islands storslåede natur er afvekslende og omfatter store arealer med farverige bjerge, gletsjere, varme kilder, søer, lavamarker og sort sand. Mere end halvdelen af Island ligger 400 meter over havets overflade, og naturen er helt enestående, men også øde og barsk. Mest trygt er det naturligvis at deltage i organiserede udflugter med lokale guider, og tager man ud på egen hånd tilrådes det til hver en tid at udvise forsigtighed samt være meget opmærksom på skiftende vejrforhold.

Om vinteren kan der dyrkes isfiskeri på Island, mens hovedsæsonen for laksefiskeri om sommeren går fra omkring midten af juni til midten af september. Det anbefales at søge om fisketegn i god tid. Til gengæld kan man som regel købe fisketegn til ørredfiskeri fra dag til dag. For mere detaljeret information på området henvises til de lokale turistinformationscentre.

De brusende vandmasser i det ikoniske 32 meter høje Gullfoss Vandfald er et fortryllende og stærkt fascinerende syn, og er ikke uden grund en af de mest besøgte naturseværdigheder i landet. Vandet føres her til fra floden Hvitá, og falder ned i en dyb klippespalte. Fra de omkringliggende grønne enge ser det ud som om, floden ganske enkelt forsvinder fra jordens overflade. Det udsigtspunkt, der ligger tættest på vandfaldet er en klippe, der vender ud mod vandet, mens der lidt længere væk findes en træplatform fra hvilken, man ligeledes kan se vandfaldet ovenfra. Hvis solen samtidig skinner forstår man hvorfor, Gullfoss kaldes ”Det gyldne vandfald”, for så dannes der regnbuer i de drivende vandtåger. Et smukt syn!

Kun 10 km fra Gullfoss ligger et fascinerende område med gejsere. Den gamle gejser Geysir springer ikke længere, men det gør Stokkur til gengæld. Med kort interval på få minutter sender den en kogende vand- og dampsøjle op til 30 meter til vejrs. Stokkur er en velbesøgt attraktion, da det en af de få naturligt forekommende gejsere i verden, som springer hyppigt og regelmæssigt.

Skal der mere fart over feltet i ferien, kort sagt – trænger I til eventyr – så byder Island på alt fra en rask svømmetur i Atlanterhavet, kajakroning, dykning mellem tektoniske plader i Þingvellir Nationalpark (40 km øst for Reykjavik) til river rafting ned ad gletsjerfloden Skagafjörður. Brug for mere adrenalinsus? Fortsæt på hundeslædetur eller lej en snescooter og udforsk de tusind årige gletsjere, der er under konstant forandring.

For de, der foretrækker hyggelige aktiviteter i den I mere rolige ende af skalaen, kan anbefales et besøg på National Museum of Iceland eller Reykjavik Art Museum. I hovedstadsområdet kan I også lægge vejen forbi shoppingcentrene Kringlan og Smáralind og blandt andet shoppe utraditionelle souvenirs i god kvalitet, eksklusivt modetøj og spændende smykker.

Leje af sommerhus i Island med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder ganske simpelt at du når som helst kan finde og leje et sommerhus i Island med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Island på den letteste måde. Lej dit sommerhus i Island nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Island - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at benytte Feline til leje af sommerhus i Island. Her kan du så let som ingenting finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Island. Når sommerhuset er fundet er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus i Island hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Island her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo på ingen måde nogen årsag til at give for meget for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i hos Feline. Vi lover dig at ligegyldigt hvornår du lejer et sommerhus i Island, et feriehus i Island eller en feriebolig i Island er der ingen der har en billigere pris end os. Feline er ferie i Island til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Island nu!

Vælg mellem 0 sommerhuse