At Irland kaldes "den grønne ø" er ingen tilfældighed. Landskabet er særdeles varieret og indbyder både til et aktivt friluftsliv og afslapning. I de største byer findes mange spændende kulturtilbud, seværdigheder samt shoppingmuligheder.
Vælg mellem 12 sommerhuse
Komfortabelt og smagfuldt indrettet 4-værelses rækkehus på 2 etager til 5 personer beliggende i feriecentret "Grove Lodge" 500 m fra centrum af Killorglin.
Komfortabelt og smagfuldt indrettet 4-værelses rækkehus på 2 etager til 5 personer beliggende i feriecentret "Grove Lodge" 500 m fra centrum af Killorglin. Huset ligger i rolige omgivelser med indkøbsforretning, restaurant og café kun 500 m væk. Emne nr. 312-IE4548.100.2

I hvilket land kan en gedebuk krones til konge? Og hvor bliver berømte film indspillet? I Irland – modsætningernes ø! Fra bizarre månelandskaber, det mægtige Atlanterhav, krystalklare vandløb og fascinerende hulelabyrinter til bløde bakker og brede marker.

Her kan I finde komfortable ferieboliger igennem Feline Holidays. Med vores overskuelige søgefunktion kan I se ferieboliger både i regionerne omkring hovedstaden Dublin, kysten i Vestirland og i de populære badebyer.

Hvad med at sende et slag afsted på en golfbane, der strækker sig helt ud til havet? Cykle afsted igennem Lakeland langs søer, skove og dale? Besejre de skummende bølger i kajak eller kano, eller fiske i de fiskerige floder – lad jeres fantasi få frit løb, når I planlægger jeres ferie i Irland!

Irland er lige så grøn som sit nationale symbol – kløverbladet. Øen er blandt andet også populær blandt have- og blomsterinteresserede. Her afholdes eksempelvis Bloom-havefest i Dublin, Hillsborough Haveshow og Armagh Apple Blossom Fair – landet er det helt rigtige for mennesker med grønne fingre. Naturelskere får fuld valuta for pengene i Irland.

Den idylliske flod Shannon, som løber helt fra nord til syd, er med sine cirka 370 kilometer øens længste. På sletten ligger talrige søer, som sætter sit præg på landskabet. I det tyndt befolkede land med kun 4,5 millioner indbyggere, er der også fordelt en række nationalparker.

Lakeland (søernes land) byder på vidunderlige udsigter, en fascinerende historie, antikke monumenter og mange traditioner. Floder snor sig gennem landskabet og idylliske landsbyer ligger malerisk placeret langs bredden. Uberørte landskaber ligger fredeligt hen, mens de livlige byer tilbyder restauranter, barer, seværdigheder og overnatningsmuligheder.

Hver by i Irland har sin egen unikke stemning. Det kulturelle liv foregår hovedsageligt i de få, store byer som Dublin, Cork, Galway og Limerick. På landet går det mere fredfyldt til. Hverdagen her er for det meste præget af landbrug og fiskeri.

Ferie i det sydvestlige Irland: Var det noget med komfortable ferieboliger i nærheden af Killorglin? Det er et roligt område kun 100 meter fra floden Laune og ikke langt fra indkøbsmuligheder og restauranter. For golfspillere ligger der en 18-huls bane ca. fire kilometer væk. Fra jeres feriedomicil har I en fantastisk panoramaudsigt over floden og MacGillycuddy Reeks, som er Irlands højeste bjergkæde med det 1.041 høje bjerg Carrantuohill. En af de ældste festivaler i Irland, Puck Fair, der har eksisteret siden 1610 afholdes i Killorglin, og det usædvanlige ved denne fest er, at der her krones en gedebuk (kong Puck) . . .

I det alsidige Irland venter dejlige ferieoplevelser hvad enten man holder af natur, foretrækker en aktiv ferie eller nyder de mange kulturtilbud.

I kan på feline-holidays.de finde de ferieboliger, som jeres familie foretrækker. Vi giver prisgaranti på den reserverede feriebolig, og vi garanterer, at I altid får markedets laveste pris hos os. Ofte er der også rabat ved booking af ophold af flere ugers varighed. Endvidere garanterer vi jer en sikker og problemfri online-booking.

Hos Feline Holidays er jeres feriehus-booking i gode hænder, og vi har årelang erfaring med online-bookinger af ferieboliger. Over 1,5 millioner tilfredse kunder siden 2001 taler for sig selv. Hvis I har spørgsmål til bookingen ringer I blot til vores kompetente kundeservice eller sender os en mail.

Vi ønsker jer og jeres familie en spændende ferie på den grønne ø – Irland!

Leje af sommerhus i Irland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt simpelt at du altid kan finde og leje et sommerhus i Irland med den helt rigtige beliggenhed. Feline er sommerhusudlejning i Irland på den nemmeste måde. Lej dit sommerhus i Irland nu og gør drømmen om en skøn ferie til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Irland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at anvende Feline til leje af sommerhus i Irland. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie i Irland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Irland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Irland her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen grund til at give mere end nødvendigt for den. Den situation vil du aldrig komme til at stå i her. Vi garanterer at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus i Irland, et feriehus i Irland eller en feriebolig i Irland er der ingen andre bureauer der har en billigere pris end vi har. Feline giver dig ferie i Irland til en go´pris - altid!
Lej dit sommerhus i Irland nu!

Vælg mellem 12 sommerhuse