Frister det med muligheden for en svalende dukkert i rene og klare badesøer, mange herlige kano- og kajakture i flotte omgivelser eller timevis af afslapning ved godt fiskevand? Så er det vandrige Finland et oplagt mål for jeres næste vellykkede ferie sammen!
Vælg mellem 2.962 sommerhuse
80 km syd for Jyväskylä ligger dette hyggelige feriehus til 4 personer med sauna og kort afstand til sø.
80 km syd for Jyväskylä ligger dette hyggelige feriehus til 4 personer med sauna og kort afstand til sø. 15 km fra huset ligger et af Finlands bedste steder at fange laks. Emne nr. 319-FI5070.604.1

Omkring 10% af Finlands areal består af indsøer og elve, og derfor kaldes landet også for ”de tusind søers land”. Overalt i Finland består den smukke natur både af søer, floder, kanaler, øer, skove og bjerge – tilsat massevis af ren og frisk luft!

Hovedstaden hedder Helsinki, og ligger i den sydligste del af landet ud mod Den Finske Bugt. Helsinkis kyst er cirka 100 km lang og smykket med over 300 øer. I Helsinki findes mange spændende seværdigheder som eksempelvis Ateneum Art Museum, Helsinki Cathedral, Helsinki Zoo, National Museum of Finland og et garanteret hit hos børnene Linnanmäki Amusement Park.
En tredjedel af Helsinki er dækket af grønne parkområder, der giver mange muligheder for både afslapning og aktivitet. Esplanadi i Helsinki består af to ensrettede gader og en stor park, som er åben for offentligheden. Et dejligt, oplagt sted for en hyggelig slentretur, og sommeren igennem foregår her desuden mange koncerter og events.

I vinterhalvåret kan man i Finland opleve det specielle naturfænomen nordlys. Mod nord i Lapland kan det forekomme op til 200 nætter om året, mens det mod syd i Helsinki kun er omkring 20 nætter årligt.
Sommeren i Finland byder til gengæld på det lige så fascinerende begreb – midnatssol, som indtræffer, når solen befinder sig over horisonten hele døgnet.

Lapland udgør en fjerdedel af Finland og størstedelen af området er beliggende nord for polarcirklen. Det er et tyndtbefolket område med et barskt klima og har Europas sidste, ægte vildmark! Her finder I helt optimale betingelser for et fredeligt og uforstyrret ferieophold.
På en vintertur til Lapland er snescootersafari og hundeslædekørsel for øvrigt nogle helt specielle oplevelser, I ikke bør gå glip af . . .
Lige syd for polarcirklen ligger Laplands hovedstad Rovaniemi, og området huser desuden Santa Claus Village, hvor børnene aldrig behøver at gå forgæves . . . julemanden træffes hele året og tager gerne imod gæster!

Särkänniemi Adventure Park i Tampere, ca. 180 km nord for Helsinki, er en spændende forlystelsespark med mange underholdende faciliteter og aktiviteter. Her kan I få vilde adrenalinsus i ekstreme rutsjebaner, men her er også mange sjove og hyggelige forlystelser for de yngste i familien. Särkänniemi Adventure Park har endvidere flere forskellige typer cafeer og restauranter samt souvenirbutikker.

Et så vandrigt land som Finland er naturligvis et eldorado for lystfiskere, men indeholder også fantastiske muligheder for kano- og kajaksejlads samt selvfølgelig plads til en svalende dukkert i de mange badesøer. Husk at skal det foregå på original finsk maner sluttes badeturen af med et saunaophold!

Leje af sommerhus i Finland med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder at du altid kan finde og leje et sommerhus i Finland med den helt rigtige beliggenhed. Sommerhusudlejning i Finland har aldrig været nemmere. Lej dit sommerhus i Finland nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse i Finland - enkelt og sikkert
Det er nemt og enkelt at bruge Feline til leje af sommerhus i Finland. Her kan du uden problemer finde det sommerhus der vil giver familien en vellykket ferie i Finland. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at leje det. Lej dit sommerhus i Finland hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus i Finland her
Ferien er den tid på året alle ser frem til, men derfor er der jo absolut ingen grund til at give for meget for den. Den situation vil aldrig opstå hos Feline. Vi står inde for at uanset hvornår du lejer et sommerhus i Finland, et feriehus i Finland eller en feriebolig i Finland er der ingen andre bureauer der har en lavere pris end os. Feline giver dig ferie i Finland til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus i Finland nu!

Vælg mellem 2.962 sommerhuse

Områdeanmeldelser

2 voksne 0 børn 0 husdyr 3 overnatninger 2023 september
Et flott område med mange muligheter i nærheten
Jämsä