Skal man med få ord beskrive ferieøen Cypern, må det være badestrande, historiske seværdigheder og smuk natur. Hele 56 strande med det Blå Flag, Europas reneste badevand og flest solskinsdage siger alt. Arkæologiske udgravninger og museer, slotte og naturparker med cykelstier, legepladser og picnic.
Vælg mellem 206 sommerhuse
Hyggeligt feriehus "Villa Mediterranean Coast View" til 5 personer beliggende i Argaka med en smuk udsigt over havet.
Hyggeligt feriehus "Villa Mediterranean Coast View" til 5 personer beliggende i Argaka med en smuk udsigt over havet. Huset har en dejlig overdækket terrasse og ligger kun 4 km fra havet. Emne nr. 205-PFO01032ZYYYO

Cypern, der har været delt i en tyrkisk og en græsk del siden 1974, ligger i den østlige del af Middelhavet. Ferieboligerne ligger i den græske del. Ved strandene er der både mulighed for at bade og lege med børnene, slappe af med en bog eller bare hygge sig og nyde at have tid til hinanden. Skal der lidt mere action til, kan her dyrkes forskellige former for vandsport, dykkes og snorkles, og I kan tage med på dybhavsfiskeri. Vælg selv hvad der giver jeres familie de bedste oplevelser ved det dejlige hav.

Akamas-halvøen i øens nordvestlige hjørne er en nationalpark, der er hjemsted for mange unikke dyr og planter, bl.a. skildpadder og frugtflagermus. I disse uforstyrrede omgivelser kan I tage på vandreture og opdagelse i kløften Akavas Gorge, der er et betagende smukt område.

Troodos Nationalpark er et andet skønt område, hvor naturstierne er velegnede til vandre- og løbeture og til at lufte mountainbikes. Der er i alt 10 stier i parken, og en af dem er designet til kørestolsbrugere. Parken ligger i bjergene ca. midt i den græske del af øen. Læg vejen forbi informationscentret, hvor udstillingerne fortæller om nationalparken. Floraen og faunaen i parken er helt unik med bl.a. sjældne rovfugle. Ved flodsengen af Kryos Potamos mere end 1.300 m nord for landsbyen Pano Platres finder I det 13 m høje Troodos vandfald. Troodos er også hjemsted for Cyperns 10 berømte malede kirker, der med deres smukke ikoner og fresker er opført på UNESCOs verdensarvsliste. I Troodos ligger også de berømte klostre Kykkos og Trooditissa. Klostrene og det tilhørende museum indeholder uvurderlige ikoner og antikviteter, og kun museet er åbent for besøgende. Trænger I til en pause og en bid mad, er der mange picnic steder med borde, drikkevand og toiletter i parken. Der er også tænkt på børnene, så der er legepladser de fleste af stederne, mens de voksne nyder freden og roen.

I alt 16 historiske seværdigheder er blevet optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Bl.a. Choirokoita, tæt på Larnaca, en boplads fra år 6.000 f.Kr og et af de mest velbevarede af slagsen i det østlige Middelhavsområde. Petra tou Romiou klippen tæt på Paphos er Afrodites fødested og Cyperns mest berømte seværdighed. Blandt de andre seværdigheder på verdensarvslisten er Kourion amfiteatret og middelalderborgen Kolossi begge ved Limassol og kongegravene ved Paphos.

Derudover er der mange andre spændende steder at besøge på Cypern. Bl.a. de autentiske landsbyer Ayia Napa, Dhernia og Paralimini, der bestemt er et besøg værd. Se byernes smukke gamle kirker og klostre. Larnaka Fortet fra det 17. årh. er i dag et kulturcenter og arkæologisk museum med fund fra den imponerende Kition udgravning, der bl.a. indeholder frem templer. Ved Limassol ligger Kolossi slottet fra det 13. årh., middelaldermuseet og Kourion udgravningerne, der både indeholder Eustolios hus, hvor værelserne har flotte mosaikgulve, katedralen og flere andre bygninger.

På torvet i byen Larnaka troner Saint Lazarus kirken - et af de mest storslåede byzantinske værker på Cypern. Kirken er fra det 9. årh. og er bygget oven på helgenens grav. Hver år otte dage før Påske afholdes en procession, hvor ikonet for Saint Lazarus bæres gennem Larnakas gader. På det byzantinske museum ved siden af kirken kan man se religiøse ikoner og relikvier. Museet har kørestolsramper og handicaptoiletter.

Leje af sommerhus på Cypern med den bedste beliggenhed
”Én portal - alle sommerhuse” betyder helt enkelt at du altid kan finde og leje et sommerhus på Cypern med netop den beliggenhed du vil have. Sommerhusudlejning på Cypern er simpelthen nemmere end nogen sinde før. Lej dit sommerhus på Cypern nu og gør feriedrømmen til virkelighed med Feline!

Udlejning af sommerhuse på Cypern - enkelt og sikkert
Det er nemt at benytte Feline til leje af sommerhus på Cypern. De mange muligheder for at søge betyder at du kun er få klik fra en vellykket ferie på Cypern. Når du har fundet det helt rigtige sommerhus er det enkelt og sikkert at booke det. Lej dit sommerhus på Cypern hos Feline nu!

Ferie til en go´pris - lej sommerhus på Cypern her
Ferien er familiens frikvarter, men derfor er der jo ikke nogen årsag til at give mere end nødvendigt for den. Det kommer du aldrig til hos Feline. Vi står inde for at uanset på hvilket tidspunkt du lejer et sommerhus på Cypern, et feriehus på Cypern eller en feriebolig på Cypern er der ingen der har en lavere pris end os. Feline betyder ferie på Cypern til en go´pris - altid!

Lej dit sommerhus på Cypern nu!

Vælg mellem 206 sommerhuse