Man skal ikke forvente at komme i dybden på en ferie ved Balatonsøen. I hvert fald ikke hvad badning angår. Ungarns største sø er nemlig ekstremt lavvandet langs den sydlige bred. Ideelt til at plaske og lege i for små som store.
Se ferieboliger ved Balaton sø her

Ferie ved Balaton sø: Sol, strand og fristelser i baglandet

Læg dertil en vandtemperatur på 25 grader i den lange badesæson fra maj til oktober samt dagstemperaturer omkring de 30 grader. Så har du den perfekte badeferie.

Ud over sol, strand og afslapning kan en ferie ved Balatonsøen byde på meget andet. Landskabet i vest frister med maleriske terrasser med velduftende mandel-, fersken- og abrikoslunde samt vinmarker.

Se ferieboliger ved Balaton sø her

Vinproduktionen ved Balaton sø tog romerne hul på for 2.000 år siden. Det kan man glæde sig over i dag. For eksempel med en vinsmagning på en vingård eller ved at nyde et glas druesaft med procenter til den ungarske gullasch.

Oplagt og meget ungarsk vil det være med en tur i termalbadet Heviz nær Balatonsø . Svøm blandt røde lotusblomster i 33 grader varmt og helsebringende vand i Europas største vulkanske termalsø

Oppe på land kan man udforske det flade terræn til fods eller på cykel; Balaton sø er omkranset af en 150 kilometer lang cykelsti.

Mod nord venter småbyer med keramikværksteder, fiskerestauranter og gamle vinkældre. Ved byen Badacsony venter ’Orgelpiberne’, 210 meter høje basaltsøjler skabt af vulkanudbrud for millioner af år siden.

Skulle du og familien få trang til storbyferie, er der kun 100 kilometer fra Balaton sø til Ungarns hovedstad Budapest.

Ekstra plusser hos Feline

Til en ferie ved Balaton sø finder du nemt en feriebolig hos Feline. Vores søgemaskine er let at bruge og fuld af valgmuligheder.

Hos Feline er bookingen og betalingen både sikker og nem. Husk også, at du med vores prisgaranti altid får den laveste pris på den feriebolig, du har booket.

Har du spørgsmål, svarer vores kundeafdeling dig hurtigt pr. telefon eller mail.

Se ferieboliger ved Balaton sø her

Andre artikler om Balatonsøen

  • Feriebolig Balatonsøen

    Balaton søen og regionen omkring er et af de mest populære feriedestinationer i Ungarn, og det er helt forståeligt. Den smukke sø er omkranset af en lang række badebyer, hvor af nogen af over 200 år gamle. Benyt cykelstien rundt om søen og oplev den skønne grønne natur med et bakket landskab, vinmarker og imponerende gamle slotte og borge. Nyd en dag med hygge, leg og aktiviteter på vandet.
    Ferielejlighed til 6 personer beliggende i Balatonmaldi, der er en af de mest kendte byer langs Balatons nordlige bred.

Andre artikler

  1. Feriebolig Ungarn

    Uanset hvor I tager hen i Ungarn, bliver I overvældet af den underskønne natur og de velbevarede bygninger fra en rig og svunden tid, hvor slotte og palæer ikke kunne blive store og smukke nok. Oplev de grønne bakker med vinmarker og frugtplantager på cykel eller til fods og besøg de mange badebyer langs Balatonsøen og hovedstaden Budapest - en af Europas smukkeste og mest populære storbyer.
    Flot og hyggeligt indrettet feriehus til 8 personer med udendøres swimmingpool og fitnessrum beliggende i naturskønne omgivelser i Szabadság Utca.