Fanøs største arrangør af Blokart aktivitet

Hvorfor ikke prøve noget sjovt i sommerferien? Blokart er en aktivitet for hele familien, så også børn og ældre kan få en oplevelse i det fri med en tur i Blokart langs Vesterhavet.

Fanø er sandstrand og oplevelser samt natur i verdensklasse, lige midt i Nationalpark Vadehavet som UNESCO`s verdensarv. Med plads til samvær og fælles oplevelser på Europas bedste badestrand er Fanø samtidig et af verdens bedste steder til strandsejlads. Vil du give dig selv og familien en unik oplevelse, så besøg Fanø Blokart og oplev suset, når I flyver hen af stranden med op til 75 km.

Blokart er for alle, børn, unge, voksne og ældre. I betjenes af voksne danske instruktører, og sikkerheden har høj prioritet. Vi kører udelukkende med 6 stk. originale Blokarts, hvoraf 2 Blokarts er 2-sædet, så der er plads til, at et barn kan køre med. Vi har alle sejlstørrelser for optimal kørsel. Professionel instruktion og hjelme er inkluderet i prisen. Vi er Fanøs største Blokart arrangør for familie aktivitet, teambuilding og firma oplevelse med dine kollegaer.

Mød os her:
Kør ned på stranden ved Rindby og til venstre på stranden ca. 2 km til buggy området, det er os med hvide og sort flag på trailer.

Vælg mellem 657 sommerhuse Vælg mellem 5 tilbud

Andre artikler om Fanø

  • Luksus sommerhus Fanø last minute

    Glæd dig til et uforglemmeligt ophold sammen med familie eller venner i et luksus sommerhus Fanø last minute. Du kan nemt og hurtigt finde det helt rigtige sommerhus hos Feline Holidays.
Vis alle artikler om Fanø