Aalborg Zoo_zoofariscene16-g_ mindst
Aalborg Zoo
Mølleparkvej 63
9000 Aalborg
86 48 30 01
Vælg mellem 1 sommerhuse

Juhuuu, vi skal i Aalborg Zoo…

Det bli'r helt vildt sjovt...
I Aalborg Zoo sker der noget vildt året rundt og hele familien kan være sammen om både sjov leg, læring og underholdning. Her kan du se trænede dyr på Zoofari-Scenen, udfordre dig selv på naturlegepladsen og grille din egen mad.

Du oplever mange af verdens vilde dyr på tæt hold, og lærer om naturbevarelse og bæredygtighed. Du kan også quizze, lave smykker, klappe de ‘farlige’ klappe-slanger, være ‘dyrepasser for en dag’ og meget andet – følg aktiviteterne året rundt på www.aalborgzoo.dk.

Vær med til at gøre en forskel
Mange vilde dyr er truede, hvor de lever, og derfor er de i fare for at blive udryddet. Fx er der kun ca. 300 asiatiske løver tilbage i naturen. Aalborg Zoo er med til at hjælpe de truede dyr ved at deltage i avlsarbejde og projekter. Med støtte fra Zoos gæster er vi desuden hovedsponsor for et elefantprojekt i Sydafrika. Læs om alle vores projekter på www.aalborgzoo.dk

Aalborg Zoo er en non-profit virksomhed. Vores mål er at vise, hvorfor det er vigtigt at bevare naturens mange forskellige vilde og truede dyrearter. Al overskud går til at forbedre forholdene for både vores egne dyr og de vilde dyr i naturen.

Via bæredygtige avlssamarbejder og -projekter arbejder vi med at bevare både naturen og de truede dyrearter. Bl.a. arbejder vi med løver i Asien, dværgflodheste i Vestafrika samt er hovedsponsor for en camp i Sydafrika, der bl.a. forsker i at forhindre krybskytteri på elefanter.

Aalborg Zoo_IMG_7972_ mindst

Derudover er vi med i avlssamarbejder med zoologiske haver verden over, fordi bevaring af dyr i fangenskab medvirker til, at truede dyrearter ikke uddør.

Som gæst i Aalborg Zoo er man derfor med til at bevare verdens truede dyrearter samtidig med, at man lærer en masse om bæredygtighed og naturbevarelse. Læs meget mere om alle vores projekter på www.aalborgzoo.dk

Kom endnu tættere på...
Besøg Aalborg Zoo året rundt, og lige når det passer dig. Bare klik ind på vores webcams. Der kan du holde øje med, hvordan det går hos isbjørnene eller følge med i, hvad der sker hos løverne og tigrene.

Du kan også ”like” os på Facebook, uploade dine zoo-fotos til Instagram og høre alt det sidste nye via vores nyhedsbrev. Med et årskort kan du også med egne øjne og alle sanser opleve de dejlige, vilde dyr på alle årstider.

Vælg mellem 1 sommerhuse

Andre artikler om Limfjorden

Vis alle artikler om Limfjorden