Artikler

 1. Sommerhus i Nekselø Bugt

  Øerne Nekselø og Sejerø ligger ud for bugten med de hvide strande og udsigt over Kattegats kontur. Med en ren natur og et unikt dyreliv finder du kysten mellem heder, klitter og grønne bakker.
  Nekselø Bugt_130-E19122
 2. Sommerhus Føllenslev

  Tæt på skønne børnevenlige strande og godt fiskevand ved Nekselø Bugt ligger Føllenslev. Området er dejlig uforstyrret og er derfor ideelt til familieferie. Istiden har skabt det smukke varierede landskab, og bronzealderhøjene giver et ekstra pift til oplevelserne, I vil møde på en vandre- eller cykeltur rundt på egnen. Oplev de historiske seværdigheder og ta’ på udflugt til sommerland og zoo.
  Skønt bjælkehus til 8 personer med den bedste og mest ugenerte beliggenhed for enden af en blind vej i Havnsø ved Føllenslev.
 3. Sommerhus Havnsø

  I Nekselø Bugt ved nogle af Danmarks dejligste strande ligger Havnsø. Havnen i den idylliske lille by er en kombineret lystbåde- og fiskehavn, og færgen til Sejerø og Nekselø afgår herfra. Her er godt at fiske, og den alsidige natur er perfekt til cykel- og vandreture. Egnen er rig på oldtidsminder og historiske bygninger, og her er masser af forlystelser og dejlige oplevelser for hele familien.
  Klassisk sommerhus til 5 personer beliggende i Havnsø, som er er en hyggelig lille by med både fiskeri- og lystbådehavn.

Filter

Artikeltyper
 • Alle
Geografier