Artikler

 1. Sommerhus i Rudbøl

  Feriebyen Rudbøl ligger på grænsen mellem Danmark og Tyskland. Byen er kendt for sin fuglerigdom og den brede, uberørte natur. Du kan hurtigt nå Vadehavet og udforske det beskyttede biosfærereservat med hele familien.
  Sommerhus Rudbøl_121-29-5080
 2. Sommerhus i Møgeltønder

  Den lille by Møgeltønder begejstrer gennem sin hyggelige atmosfære. Historiske seværdigheder og et smukt naturlandskab sørger for byens særlige flair nær den dansk-tyske grænse. Derudover frister interessante, familievenlige udflugtsmål rundt om byen.
  Schackenborg Slot i Møgeltønder
 3. Sommerhus i Daler

  Sønderjylland kan nydes fra sin smukkeste side i den rolige familieferieby Daler. Historiske seværdigheder, en smuk natur og attraktive destinationer sørger for en masse børnevenlige udflugtsmål til ferien.
  Sommerhus Daler_160-B1039
 4. Sommerhus Højer

  I det gamle grænseland, kun 10 km fra den tyske grænse, i det flade marskområde ligger den lille by Højer. Godt beskyttet mod højvandet i Vadehavet af digerne og sluserne, der hvert år tiltrækker flere hundredtusinde gæster. Byens vartegn er den gamle hollændermølle, der med sine 22 meter er en af de højeste af slagsen i Nordeuropa. Møllen, der er opført i 1861, er i dag et velbesøgt museum.
  Charmerende lille stråtækt sommerhus til 4 personer i Højer er beliggende ugenert for enden af en markvej ud til åbne marker.

Filter

Artikeltyper
Geografier