Emne nr.: 526-2973318
Emne nr.: 526-2973318

Ferietid er familietid. Den fortravlede hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til at være sammen. Uden for jeres hyggeligt indrettede villa venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

Du er kommet til det bedste sted på din jagt efter den villa, der skal forme rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende villaer. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på et væld af forskellige portaler. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig den villa, der passer til jer.

Når du har fundet din villa, er det meget vigtigt, at du får bookingen klaret. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Når du har truffet beslutningen om, at en villa med pool skal forme rammen om jeres kommende ferie, giver hjemmesiden her dig de bedste muligheder. Det er nemlig hos os, at du finder det største udvalg - og jo flere villaer du får at vælge mellem, jo mere kræsen kan du tillade dig at være. Kort og godt får du de bedste muligheder for at få dine ønsker opfyldt, jo flere villaer med pool du kan vælge mellem.

Hele familien kan roligt glæde sig, til I skal af sted. Uanset hvor I gerne vil hen, uanset hvordan vejret er, og uanset hvilken årstid der er tale om, er der én ting, der ligger helt fast: I poolafdelingen er der altid et dejligt varmt klima, der leder tankerne hen på troperne. Det er skønt, og det er jeres.

Ønsket om at slippe afsted fra jeres hektiske hverdag melder sig med mellemrum, men i det meste af året er det så godt som umuligt, at I alle kan tage en hel uge fri samtidig. Heldigvis er det heller ikke tvingende nødvendigt. Mindre kan nemlig også gøre det, og en weekend eller en miniferie på 2-3 dage, hvor I kan slippe afsted, og hvor I har tid til at være sammen, er guld værd.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Madrid er Spaniens kulturelle centrum, og er hjemstedet for et af de vigtigste museer i Europa, nemlig det verdensberømte Prado museum.

Cocktailbaren Perico Chicote ligger på Gran Via og er en af byens ældste barer. Efter mørkets frembrud går byens indbyggere kun ud i festtøj.

Loppemarkedselskere kan tilbringe søndagen på El Rasto i La Latina området, hvor der både bliver solgt brugte ting og kunsthåndværk.

De tre verdensberømte musser Prado, Thyssen-Bornemisza og Reina Sofía ligger lige ved siden af hinanden på Paseo del Arte. Det er muligt at besøge alle tre kunsthaller med "Paseo del Arte-billetten".

Den spanske modeverden byder på flere luksusmærker, som I kan få et godt overblik over, mens I slentre gennem gaderne langs Serrano og Ortega y Gasset.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det mest komplette udvalg af villaer til den billigste, pris. Der er prisgaranti på samtlige villaer, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker en villa gennem os.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til din villa, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have specielle krav til den villa, du kigger efter, er vi klar til at gøre en seriøs indsats for at matche dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 2 sommerhuse