Emne nr.: 147-EAS336
Emne nr.: 147-EAS336

I bestemmer helt selv, hvad ferieprogrammet skal byde på, når I lejer en villa. Der er både plads til at udfolde sig inde og ude. Måske byder nærområdet på spændende udflugtsmål eller seværdigheder, der skal opleves. Måske er I mere til hygge i den villa, I beslutter jer for at leje.

Det er væsentligt, at den mængde af villaer, du kan vælge mellem, er så stor som muligt. Herved forbedrer du nemlig dine chancer for at finde præcis den villa, der opfylder dine krav. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har når som helst det største samlede udvalg.

Når søgningen er ovre, og du har fundet præcis den villa, der matcher dine krav, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt overstået, for den foregår nemt og enkelt online.

Din søgning efter ”villa med pool i malaga” nærmer sig slutningen nu. Intet andet sted finder du nemlig så mange villaer med pool samlet ét sted som på denne hjemmeside. Kort og godt får du de bedste muligheder for at få alle dine ønsker til din villa opfyldt hos os, fordi vi giver dig overblik. Selve bookingen gennemføres også nemt og enkelt direkte over nettet.

Med beslutningen om at booke en villa med pool har du samtidig taget en beslutning om, at jeres forestående ferie skal holdes på første klasse. Og det er nøjagtig, hvad I får. Med fri adgang til jeres private pool, når som helst det passer jer, alverdens tid til hinanden og nem adgang til ferieoplevelser i nærområdet, kommer I ikke til at mangle noget.

Det er ikke noget problem at leje din villa i en periode, der er kortere end en uge. En gang imellem er det rart bare at komme hjemmefra i nogle få dage - og her er en miniferie eller en (forlænget) weekend et rigtig godt valg.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Malaga er et af de vigtigste økonomiske og kulturelle centre i Spanien. Udover lufthavnen har byen og en stor handelshavn, et universitet og talrige verdenskendte seværdigheder.

Bioparc Fuengirola ligger ca. 35 km syd for Malaga. Her kan I se en masse eksotiske dyr fra Madagaskar, Sydøstasien og Indo-Stillehavet.

I Malaga bør I ikke gå glip af en spadseretur gennem Atarazanas markedet. Her finder I alt hvad hjertet begærer, lige fra velsmagende lækkerier til souvenirs.

Du kan tilbringe en dag med hele familien i Tivoli World Malaga. I forlystelsesparken finder I mange forskellige attraktioner.

Et af de mest imponerende landskaber i Spanien ligger omkring 6 km fra Malaga. El Torcal byder jer velkommen med imponerende karst formationer, som er den perfekte billedbaggrund.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Skulle du finde den villa, du har booket, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Betingelserne kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du have behov for hjælp eller spørgsmål omkring en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har særlige ønsker til din villa.

Vores kundemedarbejdere har mange års erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 19 sommerhuse