Emne nr.: 090-68055
Emne nr.: 090-68055

Din søgning efter ”villa med pool gilleleje” nærmer sig slutningen nu. Intet andet sted finder du nemlig så mange villaer med pool samlet ét sted som på denne hjemmeside. Kort sagt får du de bedste chancer for at få alle dine ønsker til din villa til at blive opfyldt hos os, fordi vi giver dig overblik over de forskellige villaer. Selve bookingen gennemføres også nemt og enkelt online.

Uanset hvilken villa du ender med at bestemme dig for, kan hele familien glæde sig til et ophold i populære rammer, der ligger langt ud over det normale. En swimmingpool er den ultimative luksusoplevelse i en villa, så der venter jer i den grad en ferie på første klasse. Gåture og udflugter i nærområdet er naturligvis også en mulighed.

Det kan virke aldeles uoverskueligt at organisere en hel uges ferie, hvor alle kan være med, når man er uden for den tid af året, hvor skolerne holder ferie. Alles kalendere er fyldt til randen, næsten uanset hvor langt I kigger frem i tiden. Heldigvis er der en alternativ løsning: Vælg i stedet et weekendophold eller en miniferie. Så behøver I ikke finde mere end 2-4 dage, og så bliver det langt nemmere at få tingene til at hænge sammen.

Du kan roligt begynde at se frem til et skønt ophold sammen med familien i den villa, du falder for. Ferien er noget helt specielt, først og fremmest fordi at der ikke er nogen af jer, der har travlt. Tværtimod har I masser af tid til hinanden - til at være sammen som en familie. En villa er den oplagte ramme, fordi I får 100% frie hænder til at skabe jeres egne ferieoplevelser.

Det er væsentligt, at den mængde af villaer, du får at vælge mellem, er så stor som overhovedet muligt. Herved forøger du nemlig dine chancer for at finde præcis den villa, der imødekommer dine ønsker. Hvad det punkt angår, er du kommet til den helt rigtige hjemmeside, for Feline Holidays har altid det største samlede udvalg.

Når søgningen er ovre, og du sidder tilbage med den villa, der matcher familiens ønsker til indretning og beliggenhed, er du tæt på at være i mål. Der mangler kun én ting: nemlig at få bookingen overstået. Den kan hurtigt klares på nettet, og herefter kan I alle glæde jer, til ferien begynder.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Takket være de mange oplevelses- og aktivitetstilbud og de mange muligheder ude i naturen, er Gilleleje og omegn i Nordsjælland altid et besøg værd.

Af kulturelle udflugtsmål, som man kan besøge under sin ferie i Gilleleje, er områdets kirker. Disse blev i sin tid opført af fiskerne og er meget maleriske.

En af de mange skønne strande nær Gilleleje er Tisvildeleje Strand. Her er der virkelig basis for en skøn familiedag ved vandet.

Et udflugtsmål, som vil tiltale både børn og voksne, er fyrtårnet Nakkehoved Fyr. Fyret, der er fra år 1772, ligger tæt på Gilleleje i et virkelig smukt landskab.

Også familiens lystfiskere kan glæde sig til en ferie i Gilleleje. Fra områdets havne er der gode muligheder for at lufte fiskestængerne.

Tæt på Gilleleje ved Esrum Sø ligger Esrum Kloster. Klostret har den skønneste klosterhave og er i dag museum.

Prisgaranti

Ferien er et af årets højdepunkter, men derfor er der ingen grund til at betale for meget for den villa, du bestemmer dig for for. Det kommer du ikke til hos os, for du vil altid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer her på domænet.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har behov for hjælp eller spørgsmål i forbindelse med leje af en villa, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du har specielle ønsker til din villa.

Vi har årelang erfaring med udlejning af villaer, og vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at ringe på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 25 sommerhuse