Emne nr.: 147-EAS039
Emne nr.: 147-EAS039

De fleste villaer er opført i naturskønne omgivelser tæt ved vand, så næsten uanset hvilket ferieområde I gerne vil opleve, vil der altid være et stort udvalg. Det er en stor fordel, fordi den store mængde af villaer betyder, at I får de bedste muligheder for at finde netop den villa, der opfylder jeres ønsker. Uanset hvilken villa du bestemmer dig for, kan du nemt og hurtigt få bookingen på plads.

Det er altid hyggeligt at planlægge ferien sammen. Book en villa og lad hele familien tage del i planlægningen. Hvor skal I hen, og hvad kan man lave i området? Når I har kigget på, hvilke oplevelser der venter jer, kan I begynde at glæde jer til I skal afsted.

Det er vigtigt, at du kan vælge mellem så mange villaer som muligt, når du er i gang med at organisere familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde nøjagtig den villa, der opfylder jeres krav. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig altid det største udvalg af skønne villaer.

At finde din villa er selvsagt et stort skridt på vejen, men det er ikke det sidste. Først når bookingen er på plads, kan du være sikker på, at rammerne om familiens næste ferie er sikret. Den del foregår heldigvis nemt og enkelt online, så det tager ikke mange minutter at få den overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Med sine næsten 570.000 indbyggere er Malaga den næststørste by efter Sevilla i den spanske provins Andalusien.

I kan få et overblik over Malagas seværdigheder på en tur med en hop-på/hop-af bus.

Landsbyen Mijas ligger omkring 35 km fra Malaga. I den maleriske landsby får I et indblik i spaniernes liv i de forrige århundreder.

Det interaktive musikmuseum i Malaga vil begejstre musikelskere.

Hvis I skal slappe af i Malaga, kan I gøre det i den tropiske have Jardín Botánico Histórica La Concepción.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje din villa hos os, og at du betaler den lavest mulige lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle villaer. Du vil til hver en tid være omfattet af vores prisgaranti, når du lejer din villa hos os.

Såfremt du finder den villa, du har lejet, til en billigere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte vores prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller spørgsmål vedrørende en villa, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have særlige ønsker til din villa.

Vores erfarne kundeafdeling er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, der måtte være. Hvis du skulle have særlige ønsker til den villa, du søger efter, er vi klar til at gøre en stor indsats for at opfylde dem.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvsagt også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse