Emne nr.: 140-IGG405
Emne nr.: 140-IGG405

Ferien er noget, I alle går og glæder jer til i lang tid. Jo mere hektisk hverdagen er, jo mere trænger man til ferie - og jo længere synes man, at der går, til man endelig kan komme af sted. Men det er hele ventetiden værd. I jeres villa har I tid til hinanden, og til alle de individuelle ferieoplevelser, der venter jer i nærområdet.

Jo flere villaer du kan vælge mellem, jo nemmere får du ved at finde netop den villa, der opfylder dine ønsker til indretning og beliggenhed. Vi tilbyder til hver en tid det største udvalg af villaer, og derfor vil du altid få de bedste muligheder hos os.

Når søgningen er overstået, og du har fundet nøjagtig den villa, der matcher dine ønsker, står familien næsten med det ene ben ude i ferielandet. Men kun næsten. Bookingen skal gennemføres, før du kan læne dig tilbage og lade forventningens glæde indtage sin plads. Den er heldigvis hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt online.

Når familien har behov for en ferie på første klasse, er en villa med pool det optimale valg. Jo flere villaer du får mulighed for at vælge mellem, jo bedre muligheder har du for at få opfyldt alle dine ønsker. Hvad det angår er du kommet til det rette sted; her på siden finder du nemlig altid det største udvalg af de luksuriøse villaer med pool.

Villaerne med pool er populære året rundt. Dels fordi I får jeres helt egen pool, som I kan bruge, når som helst det passer jer, dels fordi der altid er et skønt, tropisk klima i poolafdelingen, uanset årstiden og vejret. I kan roligt glæde jer til nogle hyggelige dage sammen.

I en travl og hektisk hverdag, hvor mor og fars kalender skal gå op i en højere enhed sammen med børnenes, er det for de fleste helt umuligt at finde en hel uge til at tage på ferie sammen. Sådan er det i hvert fald det meste af året. Der er dog en attraktiv løsning på udfordringen: weekendophold eller miniferie. I kan sagtens leje jeres udvalgte villa i f.eks. 2-4 dage - og så er der lagt op til nogle afslappende dage sammen.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Den italienske ø, Sardinien, huser en catalansk by i den nordvestlige del af øen - byen hedder Alghero.

Hvis du leder efter et tegn på, at du befinder dig i Alghero, så kig efter de røde koraller, der er typiske for området. I byen finder du også små butikker, der sælger koraller i forskellige afskygninger.

Alghero byder på en charmerende udflugt tilbage i tiden - byen er autentisk og endnu ikke overrendt af turister.

Der er en stor forekomst af levn fra det catalanske folk, der engang herskede her i Alghero. Mange indbyggere taler catalansk og overalt finder man spor fra catalansk tid . Selv Algheros nuværende indbygger lader til at være godt tilfreds med forekomsten af de historiske minder.

Den berømte drypstenhule "Neptunsgrotten" ligger midt i Capo Caccias hvælvede klippeverden. Du kommer til grotten efter en sejltur med båd og en tur på trappen med de 654 trin.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er automatisk dækket ind af vores prisgaranti. Det betyder, at du aldrig kommer til at betale for høj en pris for din villa.

Skulle du finde den villa, du har lejet, til en billigere pris hos en konkurrent, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os endelig.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af villaer. Den erfaring er du velkommen til at benytte dig af. Vi er altid glade for at hjælpe.

Giv os et kald på +45 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så tager vi os af din henvendelse hurtigst muligt.

Vælg mellem 9 sommerhuse