Emne nr.: 102-TV1533
Emne nr.: 102-TV1533

Uanset hvilket sommerhus du falder for, kan hele familien roligt begynde at glæde sig. Der er lagt op til en uforglemmelig ferie i et sommerhus med en hyggelig indretning og alle muligheder for at opleve de seværdigheder, som lokalområdet byder på.

Når du leder et sommerhus til familiens kommende ferie, er det væsentligt, at det sommerhus, du vælger, opfylder så mange af jeres ønsker som muligt. Derfor betyder det rigtig meget, at det udvalg, du starter med, er så stort som muligt. Her på Feline Holidays får du til hver en tid det største udvalg og dermed også det bedste udgangspunkt.

At finde dit sommerhus er første skridt på vejen mod en vellykket ferie. Næste skridt er at sikre, at bookingen bliver gennemført. Her er der ingen grund til at vente, for andre end du kan være ved at søge samme sommerhus som dig. Derfor: Få klaret bookingen hurtigst muligt. Det hele foregår hurtigt og smertefrit online - og herefter kan I alle glæde jer, til I skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Skagen er også en virkelige perle for kulturinteresserede. Især på grund af byens store museer og kulturelle historie.

Holder man ferie i Skagen, må man ikke gå glip af at se Danmarks nordligste tange fra søsiden. Dette kan opleves ombord fra en turbåd.

Den tætbevoksede have omkring Drachmanns Hus er et skønt sted at tage et hvil og lade tankerne vandre.

De berømte Skagenmaleres værker kan ses på Skagen Kunstmuseum. Selv om mange motiver går igen på flere af malerierne, er det gengivet ud fra kunstnerens eget perspektiv.

Det er muligt at komme op i det gamle vandtårn fra år 1934. Fra udkigsplatformen får man det mest spektakulære udsyn over området.

Skagen er også kendt for sine fiskerestauranter, hvor man kan nyde havets friskfangede lækkerier.

Prisgaranti

Alle vores kunder er helt automatisk omfattet af Feline Holidays's prisgaranti. Det betyder kort og godt, at du aldrig kommer til at betale for meget for dit sommerhus.

Såfremt du finder det sommerhus, du har booket, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi prisforskellen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du føler at du har behov for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du meget velkommen til at kontakte os. Det samme gælder naturligvis, hvis du skulle have specielle ønsker til dit sommerhus.

Vi har årelang erfaring med udlejning af sommerhuse, og vi vil altid gerne hjælpe.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 485 sommerhuse