Emne nr.: 130-C71171
Emne nr.: 130-C71171

Et sommerhus med skøn beliggenhed, en hyggelig indretning og masser af tid til hinanden. Dét er ferie, og det bliver ikke meget bedre - og da slet ikke når man tænker på, at I også får nem adgang til netop de aktiviteter, seværdigheder og oplevelser, som I ønsker.

Din søgning efter ”stor sommerhus ulfborg” er lige kommet et stort skridt tættere på at blive til virkelighed. Her på Feline Holidays finder du nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Din fordel er er, at du får overblik over mulighederne på ét sted. På den måde sparer du tid og kan fokusere på at finde nøjagtig det sommerhus, der opfylder familiens ønsker.

Når du er færdig med søgningen, og du har fundet dit sommerhus, er næste skridt at få bookingen gennemført. Her er der ingen grund til at vente. Tværtimod er det vigtigt at du får bookingen på plads, sådan at det sommerhus, du er faldet for, også er til jeres rådighed i den ønskede periode. Selve bookingen er hurtigt klaret, for den foregår nemt og enkelt direkte over nettet.

I sommerhuse med plads til mange personer kan familien rigtigt udfolde sig. Om det er fejring af en særlig begivenhed, en fødselsdag eller den årlige julefrokost, vil et sommerhus med rigelig plads være det oplagte valg. I en stor del af de store huse er der også særlige faciliteter som swimmingpool, spabad, sauna eller aktivitetsrum. Husk derfor at læse beskrivelsen grundigt, når I leder efter det sommerhus, der skal forme rammen om jeres familieferie.

Når I skal samle familie eller venner i et sommerhus med plads til alle, er det en god ide at starte søgningen så hurtigt som muligt. Jo tidligere I er ude, jo større vil udvalget være. På den måde sikrer I jer både det sommerhus, der er jeres favorit, og I kan samtidigt begynde at glæde jer til turen fra det minut, bookingen er overstået.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ulfborg er en af de skønneste ferieregioner i Midtjylland. Familievenlige sommerhuse og masser af natur sørger for uforglemmelige feriedage med familien.

Under jeres ferie i Ulfborg bliver i sikkert ornitologer, da der er flere fuglebeskyttelsesområder omkring Nissum Fjord.

Det er en meget særlig oplevelse at tage på rideture i området omkring Ulfborg og Nissum Fjord.

I centrum af Ulfborg er der en smuk lille kirke fra år 1900.

Omkring Ulfborg er der adskillige muligheder for at købe friskfanget fisk direkte hos fiskerne.

Under jeres ophold i Ulfborg bør I bestemt planlægge en tur til havnebyen Thorsminde, der ligger mellem Vesterhavet og fjorden.

Området omkring Ulfborg er kendetegnet ved sine idylliske fiskerlandsbyer langs Vesterhavskysten og rundt om Nissum Fjord, så I kan nyde en ganske særlige og autentisk atmosfære i regionen.

Prisgaranti

Vi lægger stor vægt på, at du er 100% tryg ved at leje dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor yder vi prisgaranti på alle de forskellige sommerhuse. Du vil altid være dækket af den, når du booker dit sommerhus hos os.

Prisgarantien betyder kort fortalt, at hvis du finder det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af Feline Holidays's prisgaranti. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis du skulle sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt vores kundeafdeling.

Vores erfarne kundeafdeling er klar til at hjælpe dig med de spørgsmål, du måtte have. Hvis du har specielle ønsker til det sommerhus, du kigger efter, vil vi gøre en seriøs indsats for at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse snarest muligt.

Vælg mellem 14 sommerhuse