Emne nr.: 325-673-

Planlæg opholdet i dit sommerhus, så det passer til familiens ønsker. Hvad har størst betydning for jer, når I booker et sommerhus: Beliggenheden, indretningen eller noget helt tredje? Her er valget helt og aldeles op til jer.

Du er kommet til det bedste sted i din søgning efter det sommerhus, der skal danne rammen om jeres ferie. Her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse. Det giver dig den fordel, at du får overblik over alle mulighederne på ét sted i stedet for at skulle rundt på mange forskellige hjemmesider. Du sparer tid og kan koncentrere dig om at finde nøjagtig det sommerhus, der passer til din familie.

Når søgningen er færdig, og du sidder tilbage med det sommerhus, du helst vil have, er det tid til at få klaret bookingen. Det giver ingen mening at skubbe beslutningen; så risikerer du bare, at en anden kommer dig i forkøbet. Det er både nemt og enkelt at klare bookingen direkte over nettet, så det tager ikke mange minutter at få den del på plads også.

I sommerhuse med plads til mange personer kan familien rigtigt udfolde sig til årets sammenkomst. Om det er fejring af en særlig begivenhed, en fødselsdag, et jubilæum eller den årlige julefrokost, vil et sommerhus med rigelig plads være det oplagte valg. I en stor del af de store huse er der desuden særlige faciliteter som swimmingpool, spabad, sauna eller aktivitetsrum. Husk derfor at læse beskrivelsen grundigt, når I leder efter det sommerhus, der skal udgøre rammen om jeres familieferie.

Uanset hvilket sommerhus I ender med at leje, kan det altid svare sig at være tidligt ude. Der er nemlig høj efterspørgsel på sommerhusene op til højtider, helligdage og i forbindelse med ferier. Før I ved af det, står årets tur med familie eller venner for døren, og så er det godt, at man er velforberedt. I stedet for at stresse over bookingen, kan I glæde jer til nogle dejlige dage sammen..

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Ved Thyborøn ender det danske fastland og Limfjorden munder ud i Nordsøen.

Der er adskillige fiskesteder for både erfarne lystfiskere og nysgerrige begyndere på landtungen.

Alt fra kuttere og sejlbåde til mindre lystbåde kan beundres i Lemvigs vidunderlige havn.

Gå ud ad døren til sommerhuset og ud i Vesterhavet. Det barske hav begejstrer surfere, sejlere og badegæster lige meget.

I ravværkstedet er det muligt at lave smykker af rav og tage dem med hjem som et minde om en ganske særlig ferie.

Hvis I gerne vil lære mere om Vesterhavet og naturkræfterne, hvor I både kan røre ved og føle dem, er oplevelsescenteret Kystcentret det helt rigtige sted. Her kan familier opleve, erfare og eksperimenterer meget.

Prisgaranti

Alle kunder hos Feline Holidays er helt automatisk omfattet af vores prisgaranti. Den sikrer, at du ikke kommer til at betale for høj en pris for dit sommerhus.

Prisgarantien betyder simpelthen, at såfremt du skulle finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris og overfører differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at Feline Holidays's prisgaranti dækker. Du kan læse betingelserne på denne side.

Kundeservice

Hvis der skulle være noget, du er i tvivl om, eller du sidder tilbage med spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på +45 8724 2251.

Vælg mellem 5 sommerhuse