Emne nr.: 521-ES-29017-09
Emne nr.: 521-ES-29017-09

I ferieboliger med plads til mange personer kan familien rigtigt udfolde sig. Om det er fejring af en særlig begivenhed, en fødselsdag, et jubilæum eller den årlige julefrokost, vil en feriebolig med rigelig plads være det ideelle valg. I en stor del af de store huse er der også særlige faciliteter som swimmingpool, spabad, sauna eller aktivitetsrum. Husk derfor at kigge godt efter, når I søger efter den feriebolig, der skal forme rammen om jeres familieferie.

Ferieboliger med plads til mindst 12 personer bliver hurtigt udlejet, og det er derfor en god ide at være ude i god tid. Når I har styr på hvor, hvornår og hvor mange, er det bare med at indtaste søgekriterierne og finde jeres favorit blandt de mange ferieboliger. Når der er styr på bookingen, kan I begynde at glæde jer til I skal af sted..

Vælg en feriebolig, når I skal booke weekendturen eller ferien. Her får I alle muligheder for at slappe af i hyggelige omgivelser og komme væk fra hverdagen. En feriebolig er det optimale valg, når der skal ske noget andet.

I din jagt på en feriebolig er det af stor betydning, at du får mulighed for at vælge mellem så mange ferieboliger som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det punkt angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi giver dig nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende ferieboliger.

Når søgningen er forbi, og du har fundet den feriebolig, der skal forme rammen om familiens ferie, er det om at få bookingen på plads. Det klares uden videre over nettet - nemt og enkelt.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Klimaet i den andalusiske storby Malaga er præget af Middelhavet. Varme sommermåneder og milde vintre gør byen til en populær feriedestination for turister fra hele verden.

Byggeriet af Malagas katedral begyndte i det 16. århundrede. Det er bestemt værd at se den imponerende kirke.

Et af de mest imponerende landskaber i Spanien ligger omkring 6 km fra Malaga. El Torcal byder jer velkommen med imponerende karst formationer, som er den perfekte billedbaggrund.

I må ikke gå glip af en spadseretur gennem Parque de Malaga. Her kan I slappe af på en promenade og nyde 30.000 m2 natur.

Landsbyen Mijas ligger omkring 35 km fra Malaga. I den maleriske landsby får I et indblik i spaniernes liv i de forrige århundreder.

Prisgaranti

Vi lægger meget stor vægt på at vise dig det største udvalg af ferieboliger til den billigste, pris. Der er prisgaranti på alle de ferieboliger, du kan leje her på siden - og du vil helt automatisk dækket af den, når du booker en feriebolig gennem os.

Skulle du finde den feriebolig, du har booket, til en lavere pris hos et konkurrende udlejningsbureau, matcher vi den billigere pris, sådan at du får udbetalt differencen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at vores prisgaranti dækker. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis der er noget, du er usikker på, eller du har spørgsmål eller personlige ønsker, så kontakt os.

Vi har mange års erfaring med udlejning af ferieboliger, og vi vil altid gerne hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt. Du er selvfølgelig også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 4 sommerhuse