Emne nr.: 160-D7345
Emne nr.: 160-D7345

Er I på udkig efter et sommerhus med ekstra luksuriøs indretning? Så er et sommerhus med spa det oplagte valg. Der er ingen tvivl om, at I vil få nogle hyggelige stunder i et sommerhus med spa.

Book et sommerhus med jeres egen spa! Her på siden finder I det største udvalg af skønne sommerhuse med spa.

Ferietid er familietid. Den travle hverdag er sat på pause, der er ingen af jer, der har travlt, og I har masser af tid til hinanden. Uden for jeres hyggeligt indrettede sommerhus venter der jer nøjagtig de oplevelser og aktiviteter, I kunne tænke jer.

I din søgning efter et sommerhus er det meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt. På den måde sikrer du dig nemlig det bedste udgangspunkt for at finde det helt rigtige sted. Hvad det angår, er du i de bedste hænder her på Feline Holidays; vi tilbyder nemlig altid det største udvalg af skønt beliggende sommerhuse.

Når du har fundet dit sommerhus, er det vigtigt, at du får bookingen gennemført. Det foregår nemt og enkelt online, og tager ikke mange øjeblikke. Når bookingen er på plads, kan du læne dig tilbage og glæde dig til, at familien skal af sted.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

Takket være beliggenheden ved Nordjyllands idylliske kyst er Blokhus et anbefalelsesværdigt sted at holde ferie med familien. Her er der masser af lave og opleve for hele familien.

Fra Blokhus er Action House i Løkken bestemt et besøg værd. Her finder I Gokartbane, bowlingcenter, paintballbane og meget mere.

Byer ved Jammerbugten som f.eks. Blokhus er ikke retortkonstruktioner, men lever derimod af deres autentiske historie, som bliver fortalt gennem handlen og er synligt i de mange bjælkehytter.

Er I vilde med mountainbikes, kan I se frem til at udforske de attraktive spor ved Blokhus.

Gå på eventyr i skulpturparken, som ligger i centrum af Blokhus. Her kan I se fascinerende skulpturer af trolde, elge, riddere, drager, eventyrfigurer og meget mere.

Forlystelsesparken Fårup Sommerland har også et vandland, hvor I kan have masser af sjov i de mange vandrutsjebaner.

I Hune ved Blokhus ligger Museum for Papirkunst. Her kan man se de mest fascinerende kunstværker af papir.

Prisgaranti

Vi lægger afgørende vægt på, at du er 100% tryg ved at booke dit sommerhus hos os, og at du betaler den billigste lejepris. Derfor er der prisgaranti på alle sommerhuse. Du vil altid være dækket af vores prisgaranti, når du lejer dit sommerhus hos os.

Hvis du skulle finde det sommerhus, du har lejet, til en lavere pris andet steds, udbetaler vi differencen til dig.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at udnytte Feline Holidays's prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Hvis du har brug for assistance eller du har spørgsmål omkring et sommerhus, er du velkommen til at kontakte os. Det samme gælder selvfølgelig, hvis du har specielle ønsker til dit sommerhus.

Vores kundemedarbejdere har årelang erfaring med alle former for udlejning af sommerhuse. Den erfaring er du meget velkommen til at trække på. Vi er altid glade for at hjælpe.

Send en mail til info@feline.dk, så vender vi tilbage snarest muligt. Du er naturligvis også velkommen til at give os et kald på (+45) 8724 2251.

Vælg mellem 229 sommerhuse