Emne nr.: 103-M192
Emne nr.: 103-M192

Kom væk fra de vante rammer i et sommerhus, hvor I virkelig kan koble af. Anvend tiden til at spille spil, læse en bog eller gå på opdagelse i nærområdet. Nu har I endelig en pause fra vasketøjet, støvsugeren og hækkeklipperen. Nyd den i det sommerhus I beslutter jer for at booke.

Det er meget vigtigt, at du får mulighed for at vælge mellem så mange sommerhuse som muligt, når du er i gang med at tilrettelægge familiens forestående ferie. På den måde får du nemlig de bedste chancer for at finde netop det sommerhus, der matcher jeres behov. Hvad det punkt angår kunne du ikke have fundet et bedre sted at søge; her på Feline Holidays får du nemlig til hver en tid det største udvalg af skønne sommerhuse.

Når din søgning efter ”sommerhusudlejning weekend marielyst” er ved at være ved slut, fordi du har fundet nøjagtig det sommerhus, familien drømmer om, mangler du kun én ting. Du skal nemlig have bookingen på plads, sådan at alt er i orden, og du har sikret dig dit sommerhus i den periode, hvor I gerne vil på ferie. Bookingen er hurtigt klaret, for den foregår direkte over nettet.

Det er intet problem at finde et sommerhus til det weekendophold, du er ved at arrangere, her på siden. Vi giver dig nemlig altid det største udvalg af sommerhuse til weekendophold, så her får du de bedste chancer for at finde det helt rigtige sted. Nemt og enkelt.

Mængden af sommerhuse, der tilbyder 2 overnatninger, er begrænset. Der er langt flere sommerhuse, der tilbyder min. 3 overnatninger. Derfor anbefaler vi altid, at du søger efter sommerhuse til weekendophold med mindst 3 overnatninger. Udvalget bliver meget større, og i langt de fleste tilfælde vil dit sommerhus koste nøjagtig det samme, hvad enten du vælger 2 eller 3 overnatninger.

Ferieoplevelserne venter - se hvad I bl.a. kan opleve:

At Marielyst er et yndet ferieområde ses på indbyggertallet. I sommermånederne besøger omkring 50.000 personer byen, men det faste indbyggertal ligger på omkring 750.

Besøg trafikhavnen i Rødby og se, hvordan de store skibe kommer ind i og forlader havnen.

I landskabet ved Marielyst er der mange afmærkede vandreruter, så man kan vælge den, der passer til familien. Her kan også de yngste være med.

Trænger I til bare ikke at lave noget en dag, er det nemt og hyggeligt, når ferien holdes i et sommerhus. Her kan børnene lege, mens de voksne slapper af.

Ta' bilen til Møn og besøg det helt særlige område Møns Klint. De kæmpestore hvide kridtklinter er noget helt unikt. Det er kun en lille time i bil hertil fra Marielyst.

På Danmarks Traktormuseum i Eskilstrup er hele tre etager fyldt med traktorer og motorer. Mere end 200 udstillede genstande, hvor af nogle går tilbage til år 1880, kan nok få et hjerte eller to til at slå lidt hurtigere.

Prisgaranti

Du kan være forvisset om, at du altid lejer dit sommerhus til den laveste pris her på hjemmesiden. Som kunde hos Feline Holidays bliver du nemlig helt automatisk dækket af vores prisgaranti.

Skulle du finde det sommerhus, du har booket, til en lavere pris hos et andet udlejningsbureau, matcher vi den lavere pris, sådan at du får udbetalt prisforskellen.

Der er nogle betingelser, som skal være opfyldt, for at gøre brug af vores prisgaranti. Dem kan du læse om på denne side.

Kundeservice

Skulle du sidde tilbage med spørgsmål eller specielle ønsker til dit sommerhus, så kontakt endelig vores kundeafdeling.

Vi er altid klar til at svare på de spørgsmål, du måtte sidde tilbage med. Hvis du skulle have særlige ønsker til det sommerhus, du søger, vil vi gerne forsøge at opfylde dem.

Ring til os på (+45) 8724 2251 eller send en mail til info@feline.dk, så behandler vi din henvendelse så hurtigt som muligt.

Vælg mellem 698 sommerhuse